eskort samsun

ÜNYENETHABER

MECLİSTE GÖRÜŞÜLEN MADDELER NELER ?

MECLİSTE GÖRÜŞÜLEN MADDELER NELER ?
02 Eylül 2015 - 0:01

Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

BLD_1377

Ünye Belediyesi Eylül ayı olağan Meclis Toplantısı, Ünye Belediye Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

 

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar Başkanlığında gerçekleşen toplantıda 10 gündem maddesi görüşüldü. Gerçekleştirilen toplantıya Yahya Karaoğlan, Hüseyin Yıldız, ve Necdet Yılmaz Belediye Meclis Toplantısına katılmadı.

10 maddelik gündemde imarla ilgili olan 2 madde imar komisyonuna havale edilirken diğer maddeler oy birliği ile kabul edildi.

Ünye Belediyesinin mali yapısı güçlü hale geldi.

Meclis toplantısının açılış konuşmasını yapan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar Ünye Belediyesi’nin kullandığı kredilerle ilgili meclisi bilgilendirdi.  Ünye Belediyesinin mali durumuna baktığımızda şuanda piyasaya borcu olmayan, mali yapısı gayet güçlü bir şekilde olan bir durumdadır.”

Alt yapı ve üst yapı sorunları hallediliyor 

Ünye’de devam eden çalışmaları da değerlendiren Başkan Çamyar, doğalgaz ve sıcak asfalt çalışmalarıyla ilgili, “Niksar caddesindeki doğal çalışmaları birkaç gün içerisinde tamamlanacak. Ardından da Ordu Büyükşehir Belediyesi sıcak asfalt çalışmasına başlayacak.

Saray caddesinde ise 10-15 günlük iş var. Buradaki çalışmalar tamamlandıktan sonra Saray caddesinde de sıcak asfalt çalışmaları yapılacak” dedi.

Yeni projeler faaliyete geçecek ...

Ünye Belediyesi olarak Ünye’de askıda ekmek programını başlayacaklarını belirten Başkan Çamyar, “Bunun alt yapısını ve veri tabanını hazırladık ve kent bilgi sistemini bitirdik. Kent bilgi sistemini Eylül ayı itibariyle tüm Ünyelilerin kullanımına açacağız” şeklinde konuştu.

 

Türk Kızılayı Gençlik Merkezi İçin Başkan Çamyar’a Onay verildi

Gündemde görüşülen maddelerde Çınarsuyu Mesire alanının Türk Kızılayı tarafından gençlik kampı yapılmasına ilişkin projesi çerçevesinde, Ünye Belediyesi ve Türk Kızılayı ile protokol yapılması ve işlemlerin yürütülmesi konusunda Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’a yetki verildi.

 

Kırsal Kalkınma Müdürlüğü Kuruluyor

Ünye Belediyemiz 85 mahalleye hizmet götürdüğünü hatırlatan Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, hizmetlerin BLD_1387eksiksiz ulaşması için Kırsal Kalkınma Müdürlüğü kurulmasını planladıklarını belirterek,

 

Ünye Belediye Meclis Toplantısında görüşülen bir diğer gündem maddesinde ise görev süresi dolan ve bir yıllığına yapacak olan Gayrimenkul fiyat değerleme komisyonu üyesi belirleme talebi görüşülerek bu madde ertelendi.

 

Konuşmaların ardından sonlandırılan meclisin bir sonraki toplantısının da 6 Ekim günü saat 14.00’te yapılması kararlaştırıldı.

yunus_emre-21-214x300 img288

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-