eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ünye Belediyesi Kurumsal Kimliğine Kavuşuyor

Ünye Belediyesi Kurumsal Kimliğine Kavuşuyor
03 Eylül 2015 - 16:34

BLD_2089

Ünye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yürütülen Kurumsal Kimlik çalışmalarında sona gelindi.

Kurumların vizyon, misyon ve değerlerini göstermesi açısından önem taşıyan kurumsal kimlik çalışmalarında sona gelen Ünye Belediyesi, bu çalışmayla imajına güç katacak. Yaklaşık bir ay önce kurumsal kimlik kılavuzunu oluşturmaya başlayan Ünye Belediyesi çalışmalarda sona gelerek tasarımları tamamladı. Teknolojinin tüm imkânlarını kullanan, şeffaf belediyecilik anlayışını ön planda tutan Ünye Belediyesi, çalışmalarında kullanacağı görselleri renk ve tarz uyumunu öne çıkararak her çalışmanın bir standartta olmasını sağlayacak. Tasarımları biten Kurumsal Kimlik Kılavuzu’nda Ünye Belediyesi’nin kullanacağı amblem, logo, yazı fontları, basılı malzemeler, promosyon, bayrak, araç giydirme, tabelalar, üniforma gibi materyallerin standartları bulunuyor.

Kurumların görünen yüzü olan kurumsal kimlik, kurumun değerleri, kaliteli yönetim anlayışı, logosu, yönetim biçimi, hizmet anlayışı ve çalışma felsefesini ortaya koyması açısından önem taşıyor. Kurumsal kimliğin kurumlar açısından önemine değinen Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, tüzel kişilik taşıyan ve kendini yönetme yetkisi bulunan belediyeler için kurumsal kimliğin önem teşkil ettiğinin altını çizdi. Başkan Çamyar, çalışmalarda kullanılan görsellerin renk, ve tarz uyumunu öne çıkararak kurumsal kimlikle her çalışmanın bir standartta olmasını hedeflediklerini belirtti. Ünye Belediyesi olarak markalaşma yolunda hızla ilerlediklerini de hatırlatan Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, belediye olarak hizmetleri çok daha ileriye taşıyacaklarını ifade etti.

BLD_2089-PERSONEL KIYAFETİLOGO

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-