eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Spor Salonu Modern Görünüme Kavuşuyor

Spor Salonu Modern Görünüme Kavuşuyor
editor( unyenethaber@hotmail.com )
03 Eylül 2015 - 16:38

BLD_1818 (2)

Ünye Bedensel Engelliler Spor Kulübü’nün antrenman yaptığı spor salonu yenileniyor. Uygulanacak olan Proje ile spor salonuna yeni ekipmanlar kazandırılacak ve salon daha modern bir görünüme kavuşturulacak.

 

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye Bedensel Engelliler Spor Kulübü spor salonunda sporcularla bir araya gelerek uygulanacak olan projenin tanıtımını yaptı. Tanıtım programına . Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’ın yanı sıra Ak Parti İlçe Başkanı Arif Ergün, Ünye Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Aydın Kuyumcu ve Ünye Bedensel Engelliler Spor Kulübü üyeleri katıldı.

 

Tanıtım programında konuşan Ak Parti İlçe Başkanı Arif Ergün, 2010 yılında kurulan Bedensel Engelliler Spor Kulübü, kurulduğu tarihten bugüne kadar olan süre içinde faaliyetleri yok denecek kadar az olduğunu hatırlatarak  “bugün son bir yıla baktığımızda Antalya’da düzenlenen uluslararası turnuvalar olmak üzere birçok faaliyette bulundular. Son olarak Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’nun buraya gerçekleştirdiği ziyarette fiziki şartların iyileştirilmesi için yardım sözünde bulunmuştu. İnşallah bu projeyle sporcularımız daha iyi bir ortamda spor yapma imkânı bulacaklar” dedi.

BLD_1799 (1)

“Engelin bedende değil zihinde olduğunu gösterdiler”

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ise yaklaşık 4 yıl önce spor kulübüne yaptıkları ziyarette “onlara balık vermekten öteye balık tutmayı öğretelim demiştik” sözünü hatırlatarak  “Aradan geçen zaman dilimi içerisinde onlarda bu konuda gerçekten gayret gösterdiler. Bu gayretleriyle asıl engelin bedende değil zihinde olduğunu göstermiş oldular. Buradaki arkadaşlarımız sosyal devletin imkanlarından faydalanarak “ bende varım” diyebilen arkadaşlarımızdır. Ben bir kez daha kendilerini tebrik ediyor ve bundan sonra çok daha başarılı işlere imza atacaklarına inanıyorum” dedi.

 

Salonu artık su basmayacak

Uygulanacak olan projeyle salonun çok daha modern bir görünüme kavuşacağını belirten Başkan Çamyar, okçuluk dışında da sporcuların farklı sporlara yönelme fırsatı bulacaklarını ifade etti. Başkan Çamyar projeyle ilgili şu bilgileri verdi: “Projeyle spor salonumuz çok daha modern bir görünüme kavuşacak ve sporcularımız okçuluk dışında alternatif sporlara yönelme fırsatı da bulacaklalar. Proje bittiğinde sporcularımız kafeterya, klima, hava temizleyici, duş kabini, tuvaletler, okçuluk için ok ve yay takımı, koltuk, TV ve spor aletleri gibi birçok imkândan yararlanma fırsatı bulacaklar. Arkadaşlarımız bizden dış mekanın da düzenlenmesi konusunda bizlerden talepte bulunmuşlardı. Dış mekanla ilgili projeyi bitirdik Ünye Belediyesi olarak projeyi hayata geçireceğiz. Ayrıca yağmur yağdığında burası maalesef su alıyordu bunula ilgili problemi de çözerek su basmasını engellemiş olacağız.  Ben burada emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyorum.”

 

yunus_emre-21-214x300 img288

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P