eskort samsun

ÜNYENETHABER

MUAMMER BİLGİÇ SEÇİME HAZIRIZ

MUAMMER BİLGİÇ SEÇİME HAZIRIZ
04 Eylül 2015 - 1:19

aaxa

1 Kasım 2015 yılı genel seçimler öncesi Basın kuruluşlarına ziyaretler yapan ve seçim tanıtımı programına çıkan  Saadet Partisi milletvekilli adayı Sayın Muammer BİLGİÇ seçim startını verdiklerini söyledi.Genel seçimlerin artından  oluşturulamayan hükumet ve siyasi kaosu değerlendirdi.

Saadet partisi milletvekili adayı ve Anadolu gençlik derneği Başkan yardımcısı Muammer Bilgiç ;

ORTAK BECERİKSİZLİK 

7 haziran 2015 seçimlerinde 4 partili bir meclis oluştu. Zaten seçime girmeden öncede mecliste 4 parti vardı. Sadece sandalye sayısında değişim oldu. Gönül isterdi ki bir hükumet kurulsun,  birden çok hükumet kurulma imkanı vardı. Ancak süreç genel Başkanlarımızın, sayın Cumhurbaşkanımızın ve milletvekillerinin hepsinin ortak beceriksizliğe  tıkandı.

Ülkemiz bir seçim havası yaşıyor. Tabi ki bu seçimin 2 milyar bazında bir maliyeti var. Diğer yandan 20 temmuzda Suruç de yaşanan patlamanın ardından kesintisiz devam eden terör olayları var. Suruç teki patlamanın akabinde incirlik üssünün Amerika’ya açılması ,Kandile yönelik operasyonlar ,bir plan dahilinde yaşanan gelişmelermiş gibi duruyor.

HÜKUMET ARACILIK YAPIYOR

Ülkemiz maalesef düzgün bir şekilde yönetilemiyor. Biz her zaman şunu söylüyoruz Saadet partisinin olmadığı bir meclisten ancak Avrupa Birliğinin, Amerikanın verdiği ödevleri yapan bir hükumet çıkar. 1 kasım seçimlerin de eğer saadet partisi kurul olarak yer almazsa ister tek başına hükumet çıksın, ister koalisyon hükumeti çıksın, netice değişmeyecektir. Türkiye 18 yıldır Refah yolu hükumetinden sonra batının verdiği ödevleri yapan bir ülke pozisyonundadır. Bundan sonrada süreçte batının verdiği ödevleri yapan bir ülke durumuna düşecektir.

ÇÖZÜM SÜRECİ FİYASKODUR

Batıda 3 yıldır işletilmeye çalışılan bir çözüm süreci var . Bu süreç yerinde bir süreç olsaydı, Türkiye’de pişilen bir süreç olsaydı sonuç böyle olmazdı. Çözüm sürecinin arkasında Avrupa birliği, Amerika Birleşik Devletleri ve İsrail var. İşte gelinen noktada  Amerika Birleşik Devletleri Türkiye’ye pkkyla mücadeleyi bırakıp, İşidle mücadele etmesini tavsiye etmektedir. Siz dost ve müttefik olarak gördüğünüz bir ülkenin, aynı zamanda bir terör örgütüyle görüşme içerisinde olmasını nasıl kabul edersiniz. Bu kabul edilebilecek bir durum değildir.

SAADET PARTİSİ GÜCÜNÜ HALKTAN ALIR

Saadet partisi mutlaka meclise girmelidir. 1 kasım seçimlerinde yine her zaman olduğu gibi saadet partisi hazine yardımı almayacaktır ve gücün  medyasında yer bulamayacaktır. Buna rağmen Saadet partisi en güzel çalışmayı yapacaktır. Çünkü biz gücümüzü maddi kaynaklardan değil, inancımızın savunduğumuz değerlerin bize verdiği aşktan ve heyecandan alıyoruz. Yine en zevkli en rahat ve en rutin bozan çalışmayı yine Saadet partisi yapacaktır dedi.

img288 yunus_emre-21-214x300

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-