eskort samsun

ÜNYENETHABER

AKSU İSTANBUL’DAN ADAY

AKSU İSTANBUL’DAN ADAY
07 Eylül 2015 - 2:08

ismail-faruk-aksu-nereden-aday-oldu

Yüksek secim kurulu 18 Eylülde son bulacağını açıkladığı milletvekilliği aday aday başvuruları için siyasi partilerde başvurular sona erdi.Mecliste gurubu bulunan partilerden Milliyetçi Hareket Partisi genel merkezinde hummalı çalışmalar devam ediyor.

1 Kasım seçimlerine katılacak olan partilerden Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili aday adaylığına

Ünye’li 25. Dönem Milliyetci Hareket Partisi İstanbul 3.bölge Milletvekili hemşerimiz tekrar  başvuruda bulundu.

1 Kasım milletvekili seçimleri için başvuruda bulunan Sayın İsmail Faruk Aksu ile yapmış olduğumuz roportajda;

1 Kasım seçimin iktidar partisince yaratılan  ve bugüne kadar sergilemiş oldukları tiyatro ile koalisyona baştan beri karşı bir tutum içinde bulundular.Biz üzerimize düşeni bu millet için her zaman yaptık vede  yaparız, ama önceden kurgulanan oyunun içinde olmayız dedi.Sayın Aksu seçim sürecine girildiğini  ama en önemli konunun seçim güvenliği olduğunu belirtirken,sağlıklı bir ortamda gerçekleşecek seçimlerde her şeyin farklı olabileceğini söyledi.Sandık güvenliğinden endişeli olduğunu belirti.

1 Kasım seçimlerinin  milletimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum dedi.

26.Dönem Milletvekilliği için Milliyetçi Hareket Partisinden İstanbul 3.bölge aday adayı başvurusunda bulunan Aksu;

Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nden mezun oldu. Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü’nde yüksek lisansını tamamladı. Çeşitli kamu görevlerinin ardından en son Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda müşavir olarak görev yaptı. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yönetim kurulu üyesi ve yönetim kurulu başkanı olarak bulundu. İngilizce bilen Aksu, evli ve 2 çocuk babasıdır.

img288 yunus_emre-21-214x300

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-