eskort samsun

ÜNYENETHABER

NEDİM CAN MHP’DEN ADAY OLDU

NEDİM CAN MHP’DEN ADAY OLDU
04 Eylül 2015 - 17:30

MHP, 1 Kasım seçimlerinde adaylık başvurusunda bulunanların isimleri birer birer ortaya çıkmaya başladı.

1511742_216029351923368_488066402_n

MHP Ordu milletvekilliği için, Ünye İlçe Başkanı Nedim Can aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezinde giderek ,1 Kasım milletvekilli seçimleri için aday adaylığı başvurusunu  img288yaptı..

Daha önce 30 Mart yerel seçimlerine katılan ve 25.dönem milletvekilliği seçimlerinde partisinin adaylarını destekleyen sayın Nedim Can ,vatan ve millet menfaatlerini göz önünde bulundurarak 26.dönem milletvekilliği seçimlerinde adaylığın açıkladı.

26.dönem MHP Ordu Milletvekili aday aday Nedim Can yaptığı açıklamada;

Sevgili dostlarım, Değerli dava arkadaşlarım;1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak yunus_emre-21-214x30026.dönem milletvekilliği genel seçimlerinde başta aziz milletimiz ve çok değerli hemşehrilerimize daha fazla hizmet etmek ve Ordu ilimizin her alanda kalkındırılmasına katkı sağlamak düşüncesiyle MHP Ordu Milletvekili adaylığı müracaatımı yapmış bulunmaktayım. Rabbım Aziz milletimizin Yâr ve yardımcısı olsun dedi.

Bilindiği gibi MHP’de adaylık süreci 1-6 Eylül tarihleri arasında yapılabilecek.Aday adaylığı başvuruların yoğun olduğu MHP genel merkezinde ,1 Kasım seçimlerine katılacak adaylar daha sonra tesbit edilecek.

HP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’dan seçime dair açıklama

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, toplantının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, MHP’de adaylık başvurularının 1-6 Eylül tarihlerinde yapılacağını söyledi.

Partinin bütün seçim çevrelerinde seçime katılacağını ifade eden Yalçın, seçimin yenilenmesi nedeniyle başvuru yapacak adaylardan ücret alınmayacağını belirtti.

Yalçın, seçim takviminin sıkışık olması nedeniyle milletvekili adaylarını merkez yoklamasıyla tesbit edip Yüksek Seçim Kurulu’na bildireceklerini kaydetti.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-