eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

BASKETBOL ATEŞİ SENİ ÇAĞIRIYOR

BASKETBOL ATEŞİ SENİ ÇAĞIRIYOR
editor( unyenethaber@hotmail.com )
05 Eylül 2015 - 10:32

Ünye Üç Gün Basketbola Doyacak.

SQQS

Ünye üç gün boyunca Genç Bayanlar Basketbol Turnuvasına ev sahipliği yapacak.Turnuva 04.09.2015 tarihinde yunus_emre-21-214x300Kapalıspor salonunda saat 16:00 ‘da başladı ve pazar günü son bulacak.

Turnuvaya 4 takım katılıyor.

  • Yıldırım Beyazıt Üniversitesi bayan basketbol takımı
  • Samsun Belediyespor bayan basketbol takımı
  • Rize Belediyespor bayan basketbol takımı
  • Ünye Bayan basketbol kulübü

Turna ile ilgili açıklama yapan Şenol Yerlikaya;

Yine bir basketbol turnuvasında daha sizlerle beraberiz. 1. düzenlediğimiz genç bayanlar basketbol hazırlık turnuvasını Ünye’de yapıyoruz. Bu turnuvaya Rize, Samsun, Ankara ve Ünye takımlarını davet ettik. Bu turnuvanın amacı Ünye deki bütün gençlerimize basketbolu sevdirmek ve öğretmektir. Sporun ne kadar güzel bir şey olduğunu göstermektir. Bütün Ünyelileri ve gençleri bu salona toplamaktır. Biz bunu Ünye halkı olarak aştık ve amacımıza ulaştık. Şuan oluşturduğumuz yıldız ve genç kız takımımızla da alt yapı olarak devam edip, güzel bir takım olup Orduda, gruplarda, finallerde takımımızı yarıştırıp devam ettirmektir. Bütün takımlar burada, aileler burada, Ordu il hakem heyeti burada. Bu turnuvanın düzenlenmesinde bir çok insanın emeği katkısı var. Başta Kasım AVCI olmak üzere img288bütün basketbol camiasına ve hakemlere çok teşekkür ediyorum.

Turnuvamız yarın devam edecektir.. Yarın cumartesi saat 14:00 ve 16:00’da iki maçımız olacak. Pazar günüde yine aynı şekilde 11:00 ve 13:00’de maçlarımız olacak.Son olarak pazar günü kupa törenimizle bu etkinliği sonlandıracağız dedi.

VİDEO VE RESİMLER YAYINA HAZIRLANIYOR

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P