eskort samsun

ÜNYENETHABER

SGK BORCUNU KİM ÖDEDİ? VATANDAŞI KİM KANDIRDI?

SGK BORCUNU KİM ÖDEDİ? VATANDAŞI KİM KANDIRDI?
23 Mart 2022 - 0:36

SGK KONUSUNDA KANDIRILIYOR MUYUZ?

A52 TV ekranlarında her hafta Cumartesi günleri izleyicilerle “Gündem Arena” programında buluşan KARTEGDER Başkanı Cihan Çakır, A52 TV Genel Yayın Yönetmeni Yunus Zor ve Yorumcu İbrahim Okçu, bu hafta da gündeme damga vuracak konularla bir araya geldi.

HER DÖNEMDE BÖYLE İNSANLAR

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın, Hüseyin Sabri Kadı Konağında muhtarlarla gerçekleştirdiği istişare toplantısında başta Burunucu Mahalle Muhtarı Kemal Özdemir’in (Tantana) “Cumhuriyet tarihinde böyle hizmetler yapılmadı” açıklamasına önceki görevden alınan Belediye Başkanı Ahmet Çamyar dönemindeki görüntüleri de ekleyerek eleştirdiler.

Programda yayınlanan Ahmet Çamyar dönemindeki görüntülerde ise Eski Belediye Başkanı İsmail Cerrahoğlu’nun ve Mimar Berkay Yalın’ın, Ahmet Çamyar hakkında “yıllardır ödenemeyen SGK borçlarını ödediği için Ahmet Başkan’a madalya veririm ve üniversite alanını tahsis ettiği için heykelini dikerim” sözleri programa damga vurdu. Bu sözler üzerinden eleştiri yapan yorumcuların ortak fikri, “Bu ülkede başkanların isimleri değişir ancak menfaat, yalakalık, çıkarcılık bitmez” oldu.

SGK BORCUNU KİM ÖDEDİ?

Videoda ayrıca Berkan Yalın tarafından Ahmet Çamyar zamanında yıllardır süregelen SGK borcunun ödendiği belirtilirken, şuan ki Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın eski Zabıta Binasını SGK’ya vererek neyin borcunun kapatıldığını gündeme getiren yorumcular, “ya o dönem bizi kandırdılar, yada şimdi kandırıyorlar. SGK borcunu kimin, nasıl ödediğinin bir an önce açıklanması ve kamuoyunun aydınlatılması gerekir. Ortada bir yalancı var ama kim?” dediler.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-