eskort samsun

ÜNYENETHABER

BBP İlçe Başkanı Özkan “Geciken Adalet, Adalet Değildir”

BBP İlçe Başkanı Özkan “Geciken Adalet, Adalet Değildir”
24 Mart 2022 - 14:41

25 Mart 2009’da helikopterinin düşmesi sonucu hayatını kaybeden BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümünün 13. Yılında anan BBP Ünye İlçe Başkanı Erol Özkan yaptığı açıklama da geciken adalete dikkat çekti.

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, 2009 seçimleri arifesinde seçin çalışması yaparken bindiği helikopter Kahramanmaraş Göksun ilçesinde düşmüş ve beraberindeki bir gazeteci ve partisinin üyeleri ile birlikte hayatını kaybetmişti. Kazanın oluşması sırasında birçok soru işaretinin olduğu olayın ardından 13 yıl geçmesine rağmen olayın failleri bulunamadığı gibi mahkeme salonları da sessiz kalmıştı.

Merhum Başkan Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümünün 13. Yıl dönümünde bir açıklama yayınlayarak adaletin tecelli etmediğini dile getirdi. Başkan Özkan, yine buruk ve acı dolu anma programları düzenlendiğini de ifade ederken açıklamasına şöyle devam etti;

“Şehadetinin 13.yılında yine buruk ve acı dolu bir Muhsin Yazıcıoğlu anma programları yapıyoruz!

29 yıl önce Büyük Birlik Partisinin kuruluşu ile tanıdığımız siyasi liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nu 25 Mart 2009’da helikopterinin düşmesi ve şehadeti ile ebedi aleme uğurladık.

Helikopterin düşmesi millet çoğunluğu tarafından suikast olarak değerlendirilmektedir.! 13 yıldır suikast ve kaza ayırımı yapması gereken adalet hala yerini bulmamıştır. “Geçiken adalet, adalet değildir.”  Sözü burada da tam yerine oturmaktadır.

Yığınla delil mahkemelere sunulmuş olmasına rağmen dava açılamamıştır. Unutmasınlar ki adaleti savsaklayanlar, geciktirenler bir gün o adalete kendileri de muhtaç olacaklardır.

Her 25 Mart’ta partililerimiz ve Alperen gençlerimiz Tacettin dergahın da ve keş dağında anma programlarına katılmaktadır. Bu senede Türkiye’nin her yerinden katılımlar olmaktadır.  Partimizin oyu ile sevgisi hiç de kıyaslanmayacak şekilde artmaktadır. Hatırası gönüllerde daha çok yer bulmaktadır. Hiçbir siyasi lider Muhsin Yazıcıoğlu kadar toplumda böyle ilgi görmemektedir. Parti ile hiç ilgisi olmayanlar, rahmet ve şükranlarını ifade etmektedir.

Temennimiz adaletin tecelli etmesidir. Olayda dahli olan herkesin hak ettiği cezayı almasını sabırsızlıkla bekliyoruz.

Mekanı cennet olsun, rahmet ve dua, minnetle anıyoruz.”

 

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-