eskort samsun

ÜNYENETHABER

Deva Partisi’nden Gıda Maddeleri Satıcıları Esnaf Odası’na Ziyaret

Deva Partisi’nden Gıda Maddeleri Satıcıları Esnaf Odası’na Ziyaret
24 Mart 2022 - 17:48

Deva Partisi Ünye İlçe Başkanı İrfan Tosun ve yönetim kurulu üyeleri Ünye Gıda Maddeleri Satıcıları Esnaf Odası’nı ziyarette bulundu.

Ünye Gıda Maddeleri Satıcıları Esnaf Odası Başkanı Harun Güdek’e, geçtiğimiz aylarda düzenlenen Deva Partisi Ünye İlçe Kongresine teşriflerinden dolayı, Deva Partisi Ünye İlçe Başkanı İrfan Tosun ve yönetim kurulu üyeleri teşekkür ziyaretinde bulundu.

“Harun Başkan’a Güvenimiz Tamdır”

Ziyarette Ünye esnafına göstermiş olduğu sahiplikten dolayı Başkan Güdek’i tebriklerini ileten Deva Partisi Ünye İlçe Başkanı İrfan Tosun, “Kongremizde bizleri yalnız bırakmayan Esnaf Odası Başkanımız Harun Güdek’e teşekkür ediyoruz. Geçtiğimiz günlerde rahatsızlık geçirdiğim için iadeyi ziyarette bulunamamıştık. Bu vesileyle iadeyi ziyaret gerçekleştirdik. Harun Bey, bu kurumun başkanlığını başarı ile yapan bir kişidir. Kendisini tebrik ediyoruz. Son zamlardan sonra piyasa o kadar bozuldu ki onlarda çok yoruldular. Bizim Deva Partisi olarak kendisine olan güvenimiz ve Ünyeli esnafına sahipliği noktasında şüphemiz yoktur. Kendilerine teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

“Siyasi Partilerimiz İle Birlikte Memleketimiz İçin Çalışıyoruz”

Konuşmasında siyasi partilerin önemine değinen Ünye Gıda Maddeleri Satıcıları Esnaf Odası Başkanı Harun Güdek, “Siyasi partiler ülkemizin temel taşlarıdır. Biz esnafımızın sıkıntılarını başkanlarımıza iletiyoruz. Biz onların sayesinde ülkemizi daha iyi yerlere getirme gayesindeyiz. Oda ve siyasi partiler birlikte çalışıyoruz. Onların bu konuda yerleri çok önemlidir. Ben bu manada bizleri ziyarette bulunan İrfan Başkana ve Deva Partisi’ne çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-