eskort samsun

ÜNYENETHABER

“Deva”‘dan Memleket Partisi Ziyareti

“Deva”‘dan Memleket Partisi Ziyareti
24 Mart 2022 - 18:09

Deva Partisi Ünye İlçe Başkanı İrfan Tosun ve yönetim kurulu üyeleri Memleket Partisi Ünye İlçe Teşkilatı’na ziyarette bulundu.

Memleket Partisi Ünye İlçe Başkanı Sebanur Özdemir’e, geçtiğimiz aylarda düzenlenen Deva Partisi Ünye İlçe Kongresine teşriflerinden dolayı, Deva Partisi Ünye İlçe Başkanı İrfan Tosun ve yönetim kurulu üyeleri teşekkür ziyaretinde bulundu.

“Memleket Partisi’ne Teşekkür Ediyoruz”

İlçe kongrelerine katılımlarından dolayı Memleket Partisi’ne teşekkürlerini ileten Deva Partisi Ünye İlçe Başkanı İrfan Tosun konuşmasında, “Geçtiğimiz aylarda düzenlediğimiz ilçe kongremize katılan bütün siyasi partilerimize ve STK’larımıza ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Bugün de kongremize teşriflerinden dolayı Memleket Partisine ziyarette bulunuyoruz. Çıkmış oldukları bu yolda başarılar diliyoruz. Kendilerine bizleri kongremizde yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

“Biz Birbirimize Saygı Duyan Siyasetçiler Olacağız”

Konuşmasında memleketin ülkeyi düşünen ve projeler üreten partilere ihtiyacı olduğunu ifade eden Memleket Partisi Ünye İlçe Başkanı Sebanur Özdemir, “Bizde sizlerin çıkmış olduğu yolda başarılar diliyoruz. Memleketimiz ve memleketimizin geleceği için Yeni kurulan partilere tüm engellere rağmen gelecek tanınacağını düşünüyorum. Memleketimizin bu ülkeyi düşünen ve projeler üreten siyasi partilere ihtiyacı vardır. Biz birbirimize saygı duyan siyasetçiler olacağız. Ben bu noktada bizleri ziyaret eden Deva Partisi Ünye İlçe Teşkilatına ve Başkan İrfan Beye teşekkür ediyorum” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-