eskort samsun

ÜNYENETHABER

Başkanlardan Ünyeli Siyasetçilere Tepki

Başkanlardan Ünyeli Siyasetçilere Tepki
24 Mart 2022 - 19:09

Deva Partisi Ünye İlçe Başkanı İrfan Tosun ve Memleket Partisi Ünye İlçe Başkanı Sebanur Özdemir, Deva Partisi’nin ziyaret programı kapsamında bir araya geldi.

Ziyarette Türkiye, Ordu ve Ünye kapsamında istişarelerde bulunan Başkanlar, Ünye’nin sorunlarını ve yapılması gerekenlerin neden yapılmadığı konusunda görüş alış verişinde bulundu.

“Ordu’daki Ünyeli Meclis Üyeleri Ne İş Yapıyor”

Ordu Büyükşehir Belediyesinde görev yapan Ünyeli meclis üyelerinin Ünye için hiçbir çalışmasının olmadığına değinen Deva Partisi Ünye İlçe Başkanı İrfan Tosun, “Ben meclis üyelerinin görevlerini yerine getirdiğine inanmıyorum. Çünkü Ünye ile ilgili hiçbir problem ile ilgilenmiyorlar. Sadece Ordu Büyükşehir’e gitmişler, oturmak için oturmuşlar, makam sıfatı almışlardır. Belediye Başkanı kadar Meclis Üyesi de çok önemlidir. Maalesef Ünye’den Ordu Büyükşehir’e giden meclis üyelerimiz bu zamana kadar Ünye’nin hangi kanayan yarasına parmak basmıştır. Hangi konusuna dur demiştir. Hangi parti olursa olsun meclis üyelerinin hiçbiri Ünye için çalışmamaktadır” dedi.

“Ünyeli Siyasetçiler Neden Doktor Konusunda Yardımcı Olmuyorlar”

Ünye’de bulunan Devlet Hastanesinde doktor sıkıntısının yaşandığını ve Ünyeli siyasetçilerin bu konuya çözüm bulmadıklarını belirten Başkan Tosun, “Ünye’de hastane ve doktor sorunu çok önemlidir. Çünkü bu insan sağlıdır. Doktorlar da kura ile gidecekleri yerler belirleniyormuş. Örneğin 10 tane kardiyolog var. Bu doktorları Türkiye’nin belli yerlerine gönderecekler. Ancak Ünye o listede yoksa Ünye’ye kardiyolog gelemiyor ve ne hikmetse Sağlık Bakanlığı bizi hiçbir zaman o listeye almıyor. Bizim Ankara’da çok güçlü olan Numan Kurtulmuş Bey var. Ak Parti’nin Ordu’da 3 tane milletvekili var. Bizim çok güzel bir hastanemiz var ancak doktor sıkıntısı var. Neden biz o listede olmuyoruz ve doktor bizim hastanemize de gelmiyor?” diye konuştu.

“Akkuş-Niksar Yolu Aydınlatılsın”

Memleket Partisi Ünye İlçe Başkanı Sebanur Özdemir de Ünye’deki doktor sıkıntısına değindi. Ayrıca Akkuş-Niksar Yoluyla ilgili de konuşan Başkan Özdemir, “Kangren olmuş sorunlarımızdan birisi olan Akkuş-Niksar yolunda siyasiler iz bedel olarak sembolik bir bedel koyulduğunu ve programda devam ettiğini söylüyorlar. İz bedel demek programda görünmesinde fayda vardır ama kesinlikle bu yıl programda yoktur demektir. Bunun da kamuoyuna açıklanmasını istiyorum” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-