eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÜNYE BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARINDA SINIFTA KALDI

ÜNYE BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARINDA SINIFTA KALDI
25 Mart 2022 - 23:22

Sokak hayvanlarının saldırılarına uğrayan çocuklar ve aileler durumdan tedirgin. Haber merkezimize gelen şikayetler ise bunu gözler önüne seriyor.

Ünye’de son zamanlarda yerel belediyenin ilgisizliğinden dolayı sokaklarda çocuklara tedirginlik yaşatan sokak hayvanları korkutmaya devam ediyor. Haber merkezimize ulaşan bir takipçimiz, çocuğunun servisten indikten sonra sokak hayvanlarının saldırısına uğradığını ve bu durumu Ünye Belediyesine bildirmelerine rağmen halen sokakta çocukların korku ile okula gidip geldiklerini dile getiriyor.

Ünye Çınarlık Mahallesi Güdükkuyu Mevkiinde başıboş sokak köpeklerinin çevredeki çocuklara saldırdıklarını söyleyen bir vatandaş, “Çocuğum okul servisinden indiği esnada köpeklerin saldırısına uğradı. Sokağımızdaki durumu Ünye Belediyesi’nin gerekli birimine iletmemize rağmen hiçbir şekilde ilgilenen olmadı. Belediyedeki birimin bu konuya duyarsız kalması, bizim çocuklarımızın can güvenliğini tehlikeye atıyor. Duyarlı davranmaları için çocuklarımızın hayatını mı kaybetmesi gerekiyor” diye isyan etti.

Ünye Belediyesi’nin saldırgan sokak hayvanları konusunda ki göstermiş olduğu duyarsızlık daha öncesinde de tepkilere yol açmış ve gerekli birim amirinin görevini yerine getirmesi noktasında çoğu defa göreve davet edilmişti.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-