eskort samsun

ÜNYENETHABER

NEDİM CAN ”Sözün Bittiği Andır”

NEDİM CAN ”Sözün Bittiği Andır”
10 Eylül 2015 - 0:53

ERER

Milliyetçi Hareket Partisi Ünye İçe Başkanı Nedim CAN, Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Aday Adaylığını açıklamak üzere yaptığı basın toplantısında terörü lanetlemek için yaptığı konuşmada “Türkiye son günlerde sözün bittiği, kelimelerin yetmediği anları yaşamakta.” diyerek duygularını belirtti.

Ardından Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Aday AdayI Nedim CAN; “Milliyetçi Hareket Partisi mensupları olarak hepimiz bu acıyı gönülden yaşıyoruz.

7 Haziran seçimleri sonrasında Ülkemizi iyi bir sürece götürüyormuşcasına olan kirli odaklar, her gün vatan evlatlarının birer birer şehit etmekte ve Türkiye’yi gün gün kaosa götürmektedir.Öncelikle şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ise sabırlar diliyorum.

Şu ana kadar Adalet ve Kalkınma Partisine oy vermiş olan ve oy vermeyi düşünen kardeşlerimize sesleniyorum.Bugün devletimizin başında bulunan Sayın Cumhurbaşkanımız 7 Haziran seçimleri öncesinde 400 milletvekili arzusunun gerekçesini birkaç gün önce verdiği açıklamada belirtti.

Bizler Milliyetçi Hareket Partisi mensupları olarak terörle mücadele edeceğiz.” dedi.

yunus_emre-21-214x300 img288

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-