eskort samsun

ÜNYENETHABER

CHP SEÇİMLERDE İDDİALI

CHP SEÇİMLERDE İDDİALI
10 Eylül 2015 - 0:41

VİDEO HABER

BODANCI

 

Cumhuriyet Halk Partisi Ünye İlçe Başkanı İbrahim Orhan BODANCI, 1 Kasım’da gerçekleşecek olan genel seçimler hakkında konuştu.

Başkan BODANCI açıklamasını şu şekilde sürdürdü;

“7 Haziran seçimleri öncesi biz Ordu’da ön seçim gerçekleştirmiştik ve bu neticede bir sıralama oluşmuştu.Genel merkezimizin ve Genel Başkanımızın beyanatı doğrultusunda bu listede değişiklikler yapılmayacaktı ancak milletvekili adaylığı düşünen arkadaşlarımızın o listede olsalar bile yeniden müracaat etmeleri gerekiyor.Bu doğrultuda Sayın Milletvekilimiz Seyit TORUN ve Mustafa ADIGÜZEL müracaatlarını yaptılar.Diğer 3. sıradaki milletvekili adayımız İdris YILDIZ’da İstanbul’dan aday olmak üzere bir müracaat yaptı.

Genel merkez tarafından müracaat etmeyenlerin yerini doldurmak amaçlı müracaat eden arkadaşlarımız değerlendirilerek yeni liste hazırlanacaktır.Ama bu liste hazırlanırken 1. ve 2. sıradaki milletvekillerimizde değişiklik olmayacaktır.Milletvekilliği ön seçimlerine girmiş yada girmemiş herkes müracaatta bulunabilir.7 Eylül’de bu süreç dolmuştur fakat ben genel merkezimiz tarafından yüksek seçim kuruluna kesin aday listesinin teslim edilmediği sürece bir esneklik sağlanacağına inanıyorum.Şimdiden seçim sonucunun herkes için hayırlı olmasını diliyorum.Bu seçim döneminde oldukça iddialıyız.”

yunus_emre-21-214x300 img288

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-