eskort samsun

ÜNYENETHABER

FAKÜLTE YENİ YILA HAZIR

FAKÜLTE YENİ YILA HAZIR
12 Eylül 2015 - 6:10

Adsız

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ, Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde devam eden yapımyunus_emre-21-214x30044 ve onarım çalışmalarını yerinde inceledi.

Ünye İİBF Fakülte Sekreteri Necati KESKİN eşliğinde derslikleri gezen Rektör Prof. Dr. YARILGAÇ, dünya standartlarında daha kaliteli bir eğitimin verilmesi adına yerleşke içerisindeki fiziki koşulların iyileştirildiğini ve bu kapsamda birçok çalışma gerçekleştirildiğinin altını çizdi.

Ünye İİBF’de Derslik Sayısı 20’ye Ulaştı.

2015-2016 eğitim öğretim yılında Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde toplamda 2600 öğrencinin dersliklerde daha ferah ve konforlu bir şekilde öğrenim görmesi amacıyla iyileştirme çalışmalarının devam ettiğini belirten Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ, yeni dönemde eklenen dersliklerle birlikte toplamda 20 dersliğe ulaşıldığını ifade etti.

350 Kişilik Konferans Salonu Hayata Geçiriliyor.

Dersliklerin olduğu bina içerisinde çelik konstrüksiyon basamaklı, çelik taşıyıcı sistem ile akustik asma tavan ve img288duvar sisteminin kullanıldığı 350 kişilik salonda bitme aşamasına gelindiğini belirten Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ; amfi şeklinde planlanan salonda seminer, konferans ve panel gibi birçok aktivitenin gerçekleştirileceğini ve yoğun geçen ortak derslerin bu konferans salonunda yapılmasının faydalı olacağını ifade ederek, öğrenciler ve akademisyenler için büyük bir ihtiyacın giderileceğini dile getirdi.

Akademisyen odaları, derslikler ve konferans salonunun tüm dış cephelerinin ısı ve ses yalıtım sorunlarının giderildiğini, öğretim üyesi ile öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çalışmaların devam edeceğini belirten Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ, Ünye Meslek Yüksekokulunda da incelemelerde bulunmasının ardından ziyaretini sonlandırdı.

1 2

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-