eskort samsun

ÜNYENETHABER

GÖNÜLLÜLER 6. OKULA YARDIM ELİ UZATTILAR

GÖNÜLLÜLER 6. OKULA YARDIM ELİ UZATTILAR
20 Nisan 2022 - 1:37

Ünyeli Yardımsever Gönül elçileri ihtiyaç sahipleri ve vatandaşlara ulaşmaya devam ediyor. Ünye’de iş adamları ve memurlardan oluşan gönüllüler grubu, bir elin verdiğini diğer el görmeyecek feyziyle yardım ulaştırmaya devam ediyorlar.

Ramazan içerisindeki kumanya yardımlarından sonra ihtiyaç sahibi öğrencilere kıyafet desteğine devam eden yardım gönüllüleri hız kesmeden çalışmalara devam ettiler.

Bu kapsamda Ordu ve Giresun ilçelerinde bulunan okuldaki ihtiyaç sahibi öğrencileri giydiren gönüllüler grubu bu haftada Ünye’de ismini açıklamadıkları bir okulu ziyaret ederek yardımda bulundular. Okul müdüründen aldıkları bilgiler ışığında  yardım yapılacak öğrencileri tespit eden   yardımsever gönüllüler çocukları baştan sonra giydirdi. Okul ziyareti sonrası görüşlerini aldığımız yardımsever gönüllüler grubu,” elimizden geldiğince  ihtiyaç sahibi kişileri ifşa etmeden yardım etmeye çalışıyoruz. Sizlerin haberleri sayesinde de ihtiyaç sahibi olan okul ve ailelere ulaşmak  kolay oluyor.Umarız hem bedenleri hem yürekleri ışıtırız. Gönüllüler gurubu olarak ihtiyaç sahiplerine yardımlarımız devam edecektir” denildi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-