eskort samsun

ÜNYENETHABER

Başkan Oğuz: “Herkes Arabasını 15 Temmuz Meydanındaki Otoparka Çeksin”

Başkan Oğuz: “Herkes Arabasını 15 Temmuz Meydanındaki Otoparka Çeksin”
20 Nisan 2022 - 1:12

Türkiye Sosyalist İşçi Partisi Ünye İlçe Başkanı Salim Oğuz, 1. Nolu Sağlık Ocağının bahçesinde bulunan doktorların araçlarını otoparka alarak, o bahçenin vatandaşlara kazandırılmasını istedi.

Türkiye Sosyalist İşçi Partisi Ünye İlçe Başkanı Salim Oğuz, Ünye’nin Niksar Caddesi üzerinde bulunan Sağlık Ocağı çevresindeki ağaçların bakımsızlıktan çürümeye durduğunu ve doktorlara ait araçların otoparka götürülerek o alanın vatandaşlara kazandırılmasını istedi.

“Herkes Arabasını 15 Temmuz Meydanındaki Otoparka Çeksin”

Doktor ve sağlık çalışanlarının 15 Temmuz meydanındaki otoparka çekilmesini isteyen  Türkiye Sosyalist İşçi Partisi Ünye İlçe Başkanı Salim Oğuz, “Bundan 15 gün önce 1.Nolu Sağlık Ocağının önünde bir otopark uygulaması başlamış. Çevresinde bulunan çam ağaçlarının yıkılması, bakımsız olması nedeniyle ilçe amirimiz Sayın Kaymakamımıza ilettim. Bende sayın kaymakamımıza oradaki durumu anlattım. Zaten o bahçede yüze yakın araba var. Zaten o araçlardaki egzoz gazları nedeniyle gelen hastalarda rahatsız. Bizde Türkiye Sosyalist İşçi Partisi Ünye İlçe Başkanlığı olarak bu alanda bir mimari düzenleme yapılarak orada insanlarımız hasta yakınlarını beklesin. Ve arka tarafta 15 Temmuz meydanında bir otopark var. Ve kimse oraya araba çekmiyor. Orayı herkes benimsemiş ve üç beş lira verip araçlarını otoparka getirmiyorlar” dedi.

“O Alan Modern Bir Yere Dönüştürülmeli”

Sağlık ocağının çevresinin bakımlı ve modern bir yere dönüştürerek vatandaşların hizmetine sokulmasını isteyen Türkiye Sosyalist İşçi Partisi Ünye İlçe Başkanı Salim Oğuz, “Bu bahçenin en kısa sürede bakıma alınarak bir modern hale getirilmesi lazım. İlçe kaymakamımız sağ olsun duruma el atarak sağlık müdürlüğünü aradı. Bende çok memnun oldum. Görüşme sağlıklı geçti. Oradaki doktorlara seslenmek istiyorum. Daha kötü olmadan o bahçenin bakıma alınarak vatandaşlara bırakılmasını istiyorum. Doktorlar milyarlarca para alıyorlar ama arabalarını oraya çekmiyorlar” diye konuştu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-