eskort samsun

ÜNYENETHABER

PARTİLER ADAY LİSTELERİNİ HAZIRLADI

PARTİLER ADAY LİSTELERİNİ HAZIRLADI
18 Eylül 2015 - 4:28

Adsız

Parti Üst Kurul çalışmaları  sonlandı ve partilerin listeleri Yüksek Seçim Kuruluna 17:00 ye kadar teslim edecekler.Ankara’dan gelen haberlere göre listelerin ince elenip sık dokunduğu ve en çok AKP adayları konusunda zorlandığı,CHP’nin aday listesini hazırlamada rahat olduğu ve asıl bombanın MHP’de patlayacağı konuşuluyor.

AK PARTİ  SON DURUM

Üzerinde en fazla adayın kulis yapılan  AK Partide sıcak saatler öncesi konuşulanlar.

Bilindiği gibi sayın Başbakan yardımcısı ve hükumet sözcüsü prof.dr Numan Kurtulmuş Ordu’dan değil İstanbul’dan aday olacak gibi duruyor ve en son edilinen bilgiler bu yönde.İstanbul 2.bölge adayı olması çok yüksek ihtimal olan Numan Kurtulmuş’u Ordu adaylığı konusunda ikna çabaları da yok değil…

1.Sıra için ilk teklif eski bakan Hilmi Güler’e yapıldı ,fakat bu teklif şuana kadar eski Bakan Güler tarafından cevaplanmamış durumda  .Daha sonra bu yerin en büyük adayı Eyüp Fatsa’nın isme gündeme geldi,Eyüp Fatsa bu göreve şimdiden hazır olduğunu ve aranan ağabey olacağını söyledi.

2.Sıra ise ,her ne kadar Perşembe’li hemşehrilerinden  oy alamasa bile ,Oktay Çanak’ın yeri garanti …

3.sıra kesinlikle oy potansiyeli yüksek olan Ünye’den olacak,fakat burada söyle bir sıkıntı var.Aday adayları içinde oldukça dişli adaylar mevcut.Kulislerde en çok zorlanılan yerin Ünye bölgesi adaylarını seçmek olduğu söyleniyor.

Tolga Baş ,Levent Akçay ve Şefik Dursun arasında kimin listeye gireceği son ana kadar muallakta olduğu gelen bilgiler arasında.

4.Sırada yine bir Ordu’lu göreceğiz..

5.Sırada aday olma ihtimali yüksek olan ve Ordu’nun üst bölgelerinde halk tarafından sevilen Şakir Çoban’ın adı geçiyor.

MHP ESKİYE DÖNMEYECEK

MHP’de milletvekili çıkartıp çıkartamamak kendi elinde gibi gözüküyor. Milletvekilliği tamamen listeye bağlı gibi duruyor.Bu durumda yeni bir adayla seçime giren bir MHP bir milletvekilliğini kesin alır.Fakat burada oyları kaderi tamamen Cemal Enginyurt’a bağlı ,eğer ısrarla Cemal Enginyurt’a devam etme karı verirlerse geçmiş olsun MHP’ye..

1             ONUR ŞAHİN                    ÜNİVERSİTE       İŞ ADAMI

2             AHMET FİDAN                  ÜNİVERSİTE     İNŞAAT MÜHENDİSİ

3             TANER ARSLAN               ÜNİVERSİTE      VETERİNER HEKİM

4             DAVUT ŞAHİN                  LİSE                      İŞ ADAMI

5             ÖMER BAŞ                        ÜNİVERSİTE       EMEKLİ EĞİTİMCİ

CHP DE İŞLEM TAMAM

‘1.sırada Seyit Torun,

2. sırada MustafaAdıgüzel,

3. sırada İsa Maral,

4.sırada Nuray Ataoğlu

5. sırada da Zekai Sana

yunus_emre-21-214x30044 img288

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-