eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ÜNYE 1957 SPOR LİGE HAZIRLANIYOR

ÜNYE 1957 SPOR LİGE HAZIRLANIYOR
editor( unyenethaber@hotmail.com )
15 Eylül 2015 - 3:06

Geçtiğimiz günlerde sahaya inerek kros çalışmaya başlayan Ordu 1. Amatör Lig temsilcisi Ünye 1957 Spor 2015-2016 sezonu hazırlıklarında tempoyu artırdı. Yeşil-beyazlılar bugün çift idman yaparken Kurban Bayramı’na kadar aynı tempoyla çalışmalarını sürdürecek.

 

Yeni sezon hazırlıklarına geçtiğimiz Cuma günü krosla başlayan Ünye 1957 Spor tempo artırdı. Çalışmalarını günde çift antrenmana çıkartan yeşil-beyazlılar Cevizdere Spor Tesislerinde Pazartesi mesaisinde ilk çalışmasını sabah saatlerinde yaptı. Günün bu ilk çalışmasına yine krosla başlayan Ünye 1957 Spor’da futbolcular teknik sorumlu İbrahim Yıldırım ve yardımcısı Mehmet Dönmez nezaretinde yaklaşık 50 dakika koşu yaptılar. Koşu sonrası tesislerde dinlenmeye geçen yeşil-beyazlı futbolcular öğleden sonra günün ikinci antrenmanı için tekrar Cevizdere Spor Tesislerinde toplandılar. Günün ikinci antrenmanına yine krosla başlayan futbolcular arada topla teknik çalışmalar da yaptılar.

Antrenman sonrası çalışmaları değerlendiren teknik sorumlu İbrahim Yıldırım, Cuma günü krosla başlayan lig hazırlıklarında artık ikinci aşamaya geçtiklerini ve bayrama kadar tempoyu artırmak amacıyla günde çift antrenmana devam edeceklerini söyledi. Salı günü yine çift antrenman yapacaklarını söyleyen teknik sorumlu İbrahim Yıldırım, sabah kros, öğleden sonra ise yine krosla başlayıp ardından topla teknik idman ve gruplar halinde pas çalışmaları yapacaklarını ifade etti.

 

SPOR AKSİYON

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P