eskort samsun

ÜNYENETHABER

ESKİ BAŞKAN TELCİOĞLU’NDAN TARİHİ TEPKİ!

ESKİ BAŞKAN TELCİOĞLU’NDAN TARİHİ TEPKİ!
30 Nisan 2022 - 16:36

Cumhurbaşkanı tarafından Ak parti eski  başkanlarına gönderilen teşekkür mektubu Ünye’de üç ilçe başkanına verildi.
Önceki dönemlerde Ak parti ilçe başkanlığı görevini yapan Mustafa Telcioğlu, Arif Ergün ve belediye başkanlığı döneminde görevden alınan eskiden ilçe başkanlığı yapmış Ahmet Çamyar’a mektuplar verildi.

Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan tarafından eski ilçe başkanlarına bizzat verilen mektuplar arasında  Ahmet Çamyar’a gönderilen teşekkür mektubu şaşkınlık yarattı.

Belediye Başkanlığı görevi sırasında hakkında çıkan bir çok sansasyonel iddia sonrası görevden alınan bir başkana teşekkür mektubunun gönderilmesi kamuoyunda  devrik başkana iade-i itibarı gerimi veriliyor intibası uyandırırken, tepkilere neden olmuştu.

TELCİOĞLE MEKTUBU İADE ETTİ

Vatandaşlardan sonra Ak parti eski İlçe Başkanı Mustafa Telcioğlu da söz konusu duruma tepki gösterdiği ortaya çıktı. Telcioğlu, belediye başkanıyken görevden alınan Ahmet Çamyar’a mektubun verilmesine tepki gösterdiği ve  verilen teşekkür mektubunu iade ettiği öğrenildi.

Partisinin yetkili kişilerine de   durumdan duyduğu rahatsızlığı anlatan Telcioğlu’nun , birçok muhalif kanala çıkan partisine karşı  suçlayıcı açıklamalarda bulunarak Cumhurbaşkanına zarar veren ve  hakkında yapılan tahkikat nedeniyle görevi sonlandırılan, kamuoyunda kötü intibası olan bir zata mektup gönderilmesine tepki   nedeniyle bu kararı aldığını ilettiği haber merkezimize ulaşan bilgiler arasında.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-