eskort samsun

ÜNYENETHABER

ŞEF YILDIRIM ÇOCUKLUK ARKADAŞLARI VE ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

ŞEF YILDIRIM ÇOCUKLUK ARKADAŞLARI VE ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ
30 Nisan 2022 - 1:38

 

 

Tarım ve Orman Bakanlığı 11.Bölge Müdürlüğü Doğa Koruma ve Milli Parklar Ünye Şefi Saygın Yıldırım çocukluk arkadaşları ve öğrencilerle iftarda buluştu.

 

            Ordu Büyükşehir Belediyesi İştiraklerinden  Ortur A.Ş. ‘nin işletmesini  yaptığı, Tarım ve Orman Bakanlığı 11.Bölge Müdürlüğüne ait Ünye Çınarsuyu Tabiat Parkı’ndaki  Kır Lokantasında düzenlenen iftar programına Ünye Şefi YILDIRIM’ın çocukluk arkadaşları ve dostlarının  yanısıra ,  Ordu Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Öğrencileri , Ordu Büyükşehir Belediyesi İştiraklerinden Ortur A.Ş  ve Orbel A.Ş nin Çınarsuyu Tabiat Parkında görevli personelleri ,  Ünye İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ferda Yıldırım,Ünye Orman İşletme Müdür Yardımcısı Hasan Yağcı, Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım A.Ş. Samsun Tesisi  İşletme Müdürü Mustafa Y. Tenlik , KARTEGDER ( Karedeniz Radyo Televizyon ve Gazeteciler Derneği ) Başkan Yardımcısı Gökhan Beşikcioğlu’da   katıldı.

Ramazan’ın  sevgi,saygı ve paylaşma ayı olduğunu belirten Ünye Şefi Saygın Yıldırım ;

‘’Bu akşam davetimize icabet edip  iftar soframızı  paylaşmanın mutluluğu ve onurunu  bizlere yaşatan herkese  ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yaklaşan ramazan bayramınızı kutluyor sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz nice mutlu sağlıklı ve huzurlu bayramlar  diliyorum’’ dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-