eskort samsun

ÜNYENETHABER

BELEDİYENİN IRMAKTAN ÇAKIL ALIMI MHPLİ VE AK PARTİLİ SİYASİLERİ KARŞI KARŞIYA GETİRDİ

BELEDİYENİN IRMAKTAN ÇAKIL ALIMI MHPLİ VE AK PARTİLİ SİYASİLERİ KARŞI KARŞIYA GETİRDİ
30 Nisan 2022 - 16:54

 

Sanal medyada iktidar ortakları mensupları birbirine girdi.

Ünye Belediyesinin Ataköy mahallesindeki köprü altından çakıl almasının neden olduğu tartışma sanal ortamda da devam etti.

Belediyenin çakıl aldığı Curi Irmağı üzerindeki köprünün tehlikeli olduğunu belirten MHP yöneticisi Harun Güneysu sosyal medya hesabından “Ey Ünye Belediyesi derdin ne? Amacın köprüyü yıkmak mı? Köprü ayak zeminini niye yumuşatıyorsun? Köprülerin 500 metre içerisinden ve gerisinden ırmak yatağıyla oynanmaz bilmiyor musunuz? Suç işlediğinizin farkındasınız değil mi?” paylaşımında bulunarak belediyeyi uyarmış.

Bunun üzerine  Ak Parti meclis üyesi Nevzat Ege ise “Senin bu çıkışlarına alıştık Harun biz. Yani belediyede hiç mühendis yok, sanki canik dağlarından koyun çobanını getirip görevli yapmışları buralara hemi. Ak Partiye sövmek, çatmak, hırsız demek moda, paye kazandırıyor insanlara. Sizde mi bürütüsleştiniz Harun kardeş?” cevabını paylaşmış.

Sanal ortamda yaşanan bu tartışmanın nasıl noktalanacağı ve Ünye Belediyesinin duruma nasıl bir tedbir alacağı merak konusu oldu. Bekleyip göreceğiz.

MHPLİ VE AKPLİ SİYASİLERİN DİĞER MESAJLAŞMALARI ŞÖYLE;

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-