eskort samsun

ÜNYENETHABER

Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı
16 Eylül 2015 - 0:14

Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

IMG_41681 Kasım  2015 tarihinde yapılacak 26’ncı Dönem Milletvekili Genel Seçimi nedeniyle “Seçim Güvenliği Toplantısı” yapıldı.

Valilik Makamında Vali İrfan Balkanlıoğlu başkanlığında yapılan “Seçim Güvenliği Toplantısı” na, İl Jandarma yunus_emre-21-214x30044 Komutanı Albay Garip Gümüş ile  İl Emniyet Müdürü Caner TAYFUR katıldı.

Vali Balkanlıoğlu, “26’ncı Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nin 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacağını belirterek, ”Seçim öncesi, seçim esnası ve seçim sonrası alınacak tedbirlerin önceden plana bağlanıp, görevlilerin eğitim almalarının sağlanması, seçimlerin  huzur ve güven ortamında geçmesi son derece önemli” diye konuştu.

“Ordu’da önemli bir sıkıntı yaşanmaması güvenlik güçlerimizin kararlı, eğitimli ve görevinin bilincinde olmasından kaynaklanmaktadır” diyen Vali Balkanlıoğlu, “Halkımız bilinçli, uygar ve yasalara saygılı ancak, bizler tedbirlerimizi almak zorundayız” şeklinde konuştu.

Vali Balkanlıoğlu, ”Seçim Güvenliği Toplantımızda  1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak seçimlerde neler yapılabilir? Bimg288u konuları değerlendiriyoruz. Seçimlerin adaylar açısından rahatlıkla kendilerini ifade etmeleri, propagandalarını mevzuat dahilinde yapabilmeleri, seçmenlerin kapalı ve açık toplantılara güven içinde rahatça katılabilmeleri, Oy verme zamanı hiçbir baskı ve endişeye kapılmadan dilediği partiye rahatlıkla oyunu kullanabilmesi, ilimize gelecek olan parti liderlerinin de  güvenle gelip, ayrılmaları konularında istişarede bulunmak amacıyla bu toplantıyı düzenledik” dedi.

Vali İrfan Balkanlıoğlu, ”Kullanılan oyların toplama merkezlerine rahatlıkla gelmesi ve sandık kurullarının görevlerini hiçbir endişeye mahal vermeden rahatlıkla yapmaları bizim arkadaşlarımızın fedakarca çalışmalarına, görevlerine dikkat etmelerine ve bu konuda eğitimli olmalarına bağlı” diyerek, seçimin huzur ve güven ortamı içinde yapılmasını sağlamak üzere her türlü tedbirin alınacağını ifade etti.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-