eskort samsun

ÜNYENETHABER

KIZ MESLEK LİSESİ 12. KAN BAĞIŞ KAMPANYASINA HAZIRLANIYOR

KIZ MESLEK LİSESİ 12. KAN BAĞIŞ KAMPANYASINA HAZIRLANIYOR
12 Mayıs 2022 - 15:04

Gerçekleştirdiği başarılı sosyal sorumluluk projeleri ile gerek bölgemizde gerekse ülkemizde adından söz ettiren Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, okul idaresi, öğretmenleri ve öğrencileriyle 12. kan bağışı organizasyonuna hazırlanıyor.

Organizasyon 18 Mayıs 2022 Çarşamba günü 09:00-18:00 arasında Ordu Türk Kızılay Kan Merkezi işbirliği ile Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilecek.

Konu ile ilgi açıklama yapan Okul Müdürü Mehmet Yazıcıoğlu, kan bağışının önemine dikkat çekmek, kısa vadede Türk Kızılay kan stoklarına destek olmak, uzun vadede ise geleceğin kan bağışçılarını yetiştirmek gayesiyle şimdiye kadar 11 başarılı çalışma gerçekleştirdiklerini belirterek, yaptıkları bu çalışmalarda toplamda 4065 ünite kanın hastalara şifa olması için Türk Kızılay’a halkımız tarafından bağışlandığını söyledi.

Okul Müdürü Yazıcıoğlu: “Ancak salgın sebebiyle okulların tatil edilmesi ve karantina tedbirlerinden dolayı kan bağışı organizasyonlarına bir süre ara vermek zorunda kaldık. Artık salgın tehlikesi ortadan kalkıyor. Biz de okulca kaldığımız yerden çalışmalarımıza devam ediyoruz. 12. kan bağışı hazırlıklarını tamamlamak üzereyiz. Okul idaremiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz yeni bir iyilik bayramı yaşayacak ve yaşatacak olmanın heyecanı içindeler.   Bu sebeple 18 Mayıs 2022 Çarşamba günü saygıdeğer Ünye halkını, hastalarımıza verilebilecek en güzel hediyeyi vermek üzere Ünye Cumhuriyet Meydanı’na bekliyoruz.” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-