eskort samsun

ÜNYENETHABER

MHP’den Yeşilket’te Çıkarma

MHP’den Yeşilket’te Çıkarma
13 Mayıs 2022 - 11:34

Milliyetçi Hareket Partisi Ünye İlçe Başkanı Av. Murtaza Hacıimamoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Yeşilkent Mahallesinde vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı.

Ünye’nin kırsal mahallelerinden biri olan Yeşilkent Mahallesine, MHP Ünye İlçe Teşkilatı çıkarma yaparak mahallelilerin sorunları ile ilgili bir araya geldi. Özellikle yol, su ve elektrik konularında Milliyetçi Hareket Partisi Av. Murtaza Hacıimamoğlu’na sorunları anlatan mahalle sakinleri çözüme kavuşturulmasını isteyerek MHP teşkilatından destek istedi.

İlk Ziyaret Mahalle Kahvesine

Mahalleye ilk ziyaretini köy kahvesine gerçekleştiren MHP Ünye Başkanı Murtaza Hacıimamoğlu ve yönetimi, burada vatandaşların istek ve taleplerini dinledi. Özellikle yol, su ve elektrik sorununun çözümünü isteyen vatandaşlar Başkan Hacıimamoğlu’ndan konunun takipçisi olmasını istediklerini söyledi.

Yıllardır ilçenin kanayan yarası haline gelen yol, su ve elektrik sorunları nedeniyle mahalleye çeşitli başkanların ziyaret yaparak sorunların çözülmediğini söyleyen vatandaşlar, Milliyetçi Hareket Partisi Ünye İlçe Başkanı Av. Murtaza Hacıimamoğlu’ndan destek istedi. Halkın isteklerini tek tek dinleyerek çözüm konusunda söz veren Başkan Av. Murtaza Hacıimamoğlu, konuyu MHP Ordu İl Başkanı Naci Şanlütürk’le paylaştı.

Şanlıtürk’le Telefon Trafiği

Milliyetçi Hareket Partisi Ünye İlçe Başkanı Av. Murtaza Hacıimamoğlu, Yeşilkent’li vatandaşların yaşadığı sorunları MHP Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk’e telefonla anlattı. Şanlıtürk’ü arayan Başkan Hacıimamoğlu telefonla vatandaşları görüştürerek sorunlarını paylaştı.Başkan Şanlıtürk ise sorunların takipçisi olacağını söyledi.

İkinci Ziyaret Yeşilkent’li Esnaflar Oldu

İkinci ziyaretini Yeşilkent Mahallesinde esnaflık yapan vatandaşlara sürdüren Başkan Hacıimamoğlu, burada vatandaşları dinleyerek sorunların çözülmesi için ilgileneceğini ifade etti. Vatandaşların özellikle genç ve dinamik başkana güvendikleri görülürken, Başkan Hacıimamoğlu ve yönetimi çeşitli notlarını almasının ardından mahalleden ayrıldı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-