eskort samsun

ÜNYENETHABER

“Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet”

“Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet”
18 Eylül 2015 - 0:48

Adsız

Başkent Ankara “Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet” yürüdü. Sıhhiye Meydanı’nda saat 16.30’da başlayan yürüyüşte dev bir Türk Bayrağı açıldı.

Son dönemde yaşanan terör olayları nedeniyle 14 işçi ve işveren örgütünün öncülüğünde organize edilen “Teröre yunus_emre-21-214x30044Hayır, Kardeşliğe Evet” yürüyüşüne Ünye’den de katılım oldu.

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ve Başkanı Durmuş ZOR ,Ünye Ticaret Borsası üyeleri ve  Başkanı Mustafa USLU, Meclis Başkan Yardımcısı Erhan AYDIN ve Genel Sekreter Mehmet GÜR ,Türkiye Odalar Borsalar Birliğinin öncülüğünü yaptığı “Teröre Hayır Kardeşliğe Evet” Sıhhiye Yürüyüşüne katılarak destek verdiler.

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Durmuş Zor ,Ülkemizin içinde bulunduğu  Terör belasından kurtulması ve gelişmesi için bu gün burada bulunuyoruz.Biz üyelerimizi bu yürüyüşe davet ettik,  işleri ve vakti müsait olanlar bize burada eşlik etti dedi.

Ünye Ticaret Odası Başkanı Mustafa Uslu ise TOBB düzenlemiş olduğu etkinliğe katıldık ve terörü kınadık.Üye meslektaşlarımızın çalışma sezonu olmasına rağmen Ankara’da Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet yürüyüşüne katıldık dedi.

Yürüyüş için Ankara’ya çıkarma yapan odalar ,yürüyüşe katılarak   “Teröre Hayır Kardeşliğe Evet” dediler.

7 AYRI NOKTADA ÜST ARAMASIimg288

İşçi ve işveren örgütlerinin üyelerinin yanı sıra vatandaşlara da açık olan yürüyüşe katılanlar, polis kontrolünde 7 ayrı noktadan üst aramaları yapıldıktan sonra miting alanına alınmaya başlandı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-