eskort samsun

ÜNYENETHABER

OTOGAR TIKLIM TIKLIM

OTOGAR TIKLIM TIKLIM
18 Eylül 2015 - 0:35

11996909_10153221066144372_7359507859254920063_n Kurban bayramı tatilinin 9 güne çıkmasını fırsat bilen vatandaşlar, memleketlerine gitmek için Otogarlara akın ediyor. Şehirlerarası sefer yapan otobüslerin tam kapasite çalıştığı otogarda, son anda bilet alıp, seyahat etmek isteyenler bilet bulmakta zorluk çekti.
Otogar’da kurban bayramı tatili sebebiyle yoğunluk yaşanıyor. Bayram tatilini memleketlerinde sevdikleriyle beraberyunus_emre-21-214x30044 geçirmek üzere yola çıkanlar otogara akın etti.

Yoğunluk nedeniyle otogarın giriş ve çıkışlarında yoğunluk yaşanıyor. Bayram tatilinin 9 gün olması nedeniyle yerler öncesinden ayırtıldı. Taleplere yetişemeyen firmalar ek seferler koyarak yolcu taleplerini karşılamaya çalışıyor. . Otobüs seferlerindeki yoğunluğun 9 günlük tatilin sonuna kadar süreceğini belirten turizm şirketi yetkilileri, üniversitelerin de kayıt tarihlerinin yaklaşmasıyla ve fındıktan dönen gurbetçilerle beraber Eylül ayı sonuna kadar yer bulmanın güçleşeceğini ifade ettiler. Otobüs biletlerinin günler öncesinden bittiğini belirten turizm firması görevlileri, ek sefer koyarak yolcularımızın mağdur olmamasına çalışıyoruz.

Bayram tatilinin 9 güne çıkmasından sonra Türkiye’nin deyim yerindeyse yer değiştirdiğini, şehirler arası yolcu taşımacılığında yoğunluk yaşandığını aktaran Firma yetkilileri, “Biletler günler öncesinden ayrıldı. Ek otobüs seferi konulmasına rağmen şu anda yoğunluk halen devam ediyor. Yoğunluk Ekim ayının 4 ve 5’ine kadar süreceğe benziyor. Buna okul kayıtları da eklenince otobüslerde yer bulmak daha da güçleşecek.”dediler.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-