eskort samsun

ÜNYENETHABER

“Şehit ve gazilerimiz her zaman onur kaynağımız olmuştur”

“Şehit ve gazilerimiz her zaman onur kaynağımız olmuştur”
19 Eylül 2015 - 1:38

BLD_2190

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayarak, ebediyete intikal etmiş tüm gazileri rahmetle, hayatta olanları da minnet ve şükranla andığını ifade etti.yunus_emre-21-214x30044

Başkan Çamyar, yayımladığı mesajında, Kurtuluş savaşında elde ettiğimiz eşsiz zaferde şehitlerimizin kanları kadar, gazilerimizin fedakârlık ve azimlerinin de büyük önem taşıdığına dikkat çekti. Başkan Çamyar mesajında şu ifadelere yer verdi: “19 Eylül 1921 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nce, Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’e Mareşal Rütbesi ve Gazi Unvanı verilmesinin ardından her yıl 19 Eylül Gaziler Günü olarak kutlanmaya başlanmıştır. Tarih boyunca bağımsızlık ve özgürlüğünü korumak için omuz omuza mücadele eden ve zor şartlara rağmen zaferler elde eden milletimizin sahip olduğu Vatan sevgisi ve istiklal ruhu tüm dünyaya örnek olmuştur. Vatan topraklarını korumak ve savunmak için, üstün bir cesaret ve feragat örneği göstererek, en güç koşullar altında canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen şehit ve gazilerimiz her zaman onur kaynağımız olmuşlardır. Malazgirt’te, Çanakkale’de, Dumlupınar’da, Sakarya’da canla başla mücadele eden kahraman ecdadımıza, şehit ve gazilerimize layık birer vatan evladı olmak boynumuzun borcudur.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu vatan için toprağa düşen tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle, hayatta olan gazilerimizi de minnetle, şükranla anıyorum.”

img288

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-