eskort samsun

ÜNYENETHABER

Musa Kıranlı’dan 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

Musa Kıranlı’dan 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı
19 Eylül 2015 - 0:43

 ffff

Kurtuluş Savaşı’nda cepheden cepheye koşan, bu güzel yurdu düşmandan temizleyip bize armağan eden İstiklal Savaşı gazilerinin,

 yunus_emre-21-214x30044

Dünya barışı ve insanlık uğrunda Kore’de savaşan, Türkün gücünü dünyaya bir kez daha ilan eden Kore gazilerinin,

 

Kıbrıslı soydaşlarımızı katliamdan kurtaran ve Ada’da Enosis hayallerini Akdeniz’in karanlık sularına gömen Kıbrıs gazilerinin,

 

Ve Türkiye Cumhuriyeti’nin rejimi, üniter yapısı ve toprak bütünlüğü uğrunda vatan hainlerine karşı kahramanca mücadele eden asker, polis tüm malul gazilerin şeref ve kahramanlık günüdür.

 

Şehit ve gaziler toprağı vatan, insanı ulus yapan değerlerdir.

 

Sizlerin, Gazi M. Kemal Atatürk’ün yaşayan birer temsilcileri olduğunu biliyoruz.

 

Sizler, şehitlerimiz ile birlikte cumhuriyetimizin teminatı ve temel taşlarısınız. Sergilediğiniz kahramanlık, cesaret ve fedakarlıklarla Türk milletinin azmini, gücünü ve kudretini ortaya img288koydunuz. Sizlere minnettarız. Kahraman Gazilerimiz, Gaziler gününüz kutlu olsun.

 

Türkiye Cumhuriyeti, kuruluşundan bugüne kadar sürekli iç ve dış tehditlere maruz kalmıştır. Türkiye’nin yüksek öğrenimli teknik eleman potansiyeli olan Teknikerler Birliği Ordu İl Temsilciliği ve Ünye Fen Adamları Derneği olarak Bu tehditlerin bugün de artarak devam ettiğini görüyor ve yaşıyoruz. Topraklarımızın bir daha istila edilmesine,  birlik ve bütünlüğümüzün, üniter yapımızın bozulmasına ne biz, ne de bizden sonraki nesiller hiçbir zaman müsaade etmeyecek, Kan dökülerek vatan olan bu topraklar, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Türk milleti tarafından en kutsal emanet olarak sonsuza dek korunacaktır.

 

Bu duygu ve düşüncelerimizle; Başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve onun silah arkadaşları olmak üzere bu vatan için toprağa düşen tüm şehitlerimizin ve ebediyete intikal eden gazilerimizin manevi huzurlarında saygı ile eğilir, kahraman gazilerimize sevgi ve şükranlarımızı sunarım.

 

Musa KIRANLI

Ünye Fen Adamları Derneği Başkanı

Türkiye Teknikerler Birliği Ordu İl Temsilcisi

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-