eskort samsun

ÜNYENETHABER

NAMAĞLUP LİDER ÜNYE FUTBOL KULÜBÜ!

NAMAĞLUP LİDER ÜNYE FUTBOL KULÜBÜ!
30 Mayıs 2022 - 12:57

U-14 ligi B grubunda mücadele eden mavi-siyahlı Ünye Futbol Kulübü, ligin ilk yarısının son maçında Korgan Anadolu engelini de 3-0’lık skorla aşarak ligin ilk yarısını puan kaybı yaşanmadan lider tamamlamayı başardı.

Daha önce oynadığı tüm maçları kazanmayı başaran Ünye Futbol Kulübü U-14 liginde ilk yarının son maçında Cevizdere Tesislerinde ağırladığı Korgan Anadolu takımını da eli boş gönderdi.

Sahaya kalede Necip Eymen Arslan, savunmada Abdussamet Uslurak, Doğukan Boz, Efe Özkan, Yunus Emre Altun, orta alanda Ahmet Arda Güney, Selim Sekmen, İbrahim Eren Tamtürk, ileri üçlüde ise Fatih Çat, Emir Kağan Çifci ve Yağız Aydın ile yer alan mavi-siyahlı takımda Göktuğ Gündüz, Metehan Tombaş, Yiğithan Güler, Ahmet Egehan Köse, Mehmet Efe Öztürk, Ahmet Selim Gül, Yusuf Tuna Tamtürk forma bekleyen isimler oldular.

Maça çok hızlı başlayan ev sahibi ekip henüz 6. Dakikada Efe Özkan’ın kornerden gelen topa yaptığı güzel kafa vuruşu ile öne geçerken 12. Dakikada Emir Kağan Çifci ve 25. Dakikada Fatih Çat’ın golleriyle skoru 3-0’a getirdiler. Geriye kalan dakikalarda başka gol olmayınca müsabakanın ilk çeyreğinde kaydedilen goller de karşılaşmanın skorunu belirlemiş oldu.

-Fırtına gibi estiler!-

Ligin ilk maçında Fatsa Belediyespor’u deplasmanda 4-0 mağlup eden mavi-siyahlılar ikinci hafta mücadelesinde konuk ettiği Fatsa Anadoluspor’u 2-0’lık skorla geçmeyi başarmıştı. Ardından oynadığı maçlarda Gençlerbirliği takımını 8-1 ve Ünye 1957 Spor karşılaşmasını da yine farklı bir skorla 8-0 ile kazanan Ünye Futbol Kulübü , Yaşamspor engelini de 5-0’lık net bir sonuçla aşmasını bildi. Ligde ilk yarının son karşılaşmasında da Korgan Anadolu takımına da şans tanımadan 3-0 kazanırlarken ligin ilk yarısını 18 puanla namağlup lider tamamlamış oldular.

-Rakip filelere gol yağdırırlarken, kendi kalelerine duvar ördüler!-

U-14 ligi B grubunda ligin ilk yarısında oynadığı karşılaşmalarda rakip filelere adeta gol yağdıran başarılı altyapı kulübü toplamda 30 gole imza atarken kalesinde ise sadece bir gol gördü.

-Kaygusuz; “Çocuklarımızın göstermiş olduğu performanstan memnunuz”-

Ligin ilk yarısında müthiş bir performans sergileyen takımın Antrenörü Aykut Kaygusuz açıklamalarında şu ifadelere yer verdi; “Evet yaklaşık üç yıllık bir aranın ardından sonunda özlediğimiz yere kavuştuk. Yaşanan pandemi süresince çeşitli turnuvalara katılarak antrenmanlar yaparak bu boşluğu iyi değerlendirmeye çalıştık. Sonunda lig başladı ve biz kaldığımız yerden devam ederek devreyi puan kaybetmeden lider olarak kapatıyoruz. Oyun olarak her maç gelişen bir grubumuz var. Bunu ligin ikinci yarısında da devam ettirmeyi umut ediyoruz. Temennimiz çocuklarımız bir daha sahalardan uzak kalmazlar ve gelişimlerini sağlıklı bir şekilde devam ettirirler. Tüm takımlara sağlıklı bir sezon diliyorum” dedi.

-Tamtürk; “Hedefimiz İl Finali”-

Namağlup lider takımın Başkanı Metin Tamtürk ligin ilk yarısını değerlendirdiği açıklamalarında şu ifadelere yer verdi; “Pandemi nedeniyle üç yıl aradan sonra dördüncü sezonda ilk resmi maçlarımızı oynamaya başladığımız U-14 liginde skordan bağımsız olarak her maç üstüne koyan bir görüntü sergiledik. İyi bir oyuncu grubumuz var ve özel oyunculardan oluşan bir ekibiz. Bu yaş grubunun LGS sınav senesi olduğu için bazı çocuklarımızdan ayrı kaldık. Ancak Bu çocuklara karşı sorumluluğumuz var ve bunun bilincinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ben U-14 takımımızın göstermiş olduğu performanstan dolayı çocuklarımızı ve Aykut hocamızı tebrik ediyorum. Hedefimiz il finaline yazdırmak. Bunun için ligin ikinci yarısında da çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-