eskort samsun

ÜNYENETHABER

BAŞKAN ERGÜN’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN ERGÜN’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI
24 Eylül 2015 - 0:20

ARİF ERGÜN

Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı

Başkan Ergün, mesajında, bayramların kardeşlik, dayanışma ve yardımlaşma duygularının artarak gelişmesine, sevgi ve dostluğun yaygınlaşmasına ortam hazırlayan günler olduğunu belirtti.

Bayramların, sevginin kuvvetlendiği, küskünlüklerin unutulup yeniden kucaklaşmanın zirveye çıktığı müstesna zaman dilimleri olduğunu ifade eden Ergün, şunları kaydetti:

“Bayramın manası yakınlaşmak, kaynaşmak, bölüşmek ve paylaşmaktır. Dini bayramlar, cömertliğin, rahmetin, bereketin bolluk içinde yaşandığı, milletin her zamankinden daha çok kenetlendiği, birbirine daha sıkı sarıldığı, samimiyetle kucaklaştığı özel günlerdir. Beraber, gelenek ve göreneklerimizin geçmişten bugüne aktarılmasına vesile olan bu güzel günlerin sevincini, coşkusunu, yardımlaşma ve dayanışma duygularını, hayatımızın her anına taşıyabilmeliyiz.

Kurban Bayramı ise, Allah’a duyulan güvenin ve onun yüceliğine gösterilen saygı ve ilaveten de teslimiyetin adıdır. Allah, her günümüzü bayram tadında geçirmemizi nasip etsin. Millet olarak bizleri nice bayramlara hep birlikte ulaştırsın. Birlikten, beraberlikten ve kardeşlikten ayırmasın. Bu vesile ile  tüm İslam aleminin, milletimizin ve Ünye’li hemşerilerimin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, halkımıza sevdikleriyle mutlu ve huzurlu nice bayramlar diliyorum.”

yunus_emre-21-214x300 img288

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-