eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÜNYE’DE KAÇAN BOĞA DEHŞET SAÇTI,1 YARALI

ÜNYE’DE KAÇAN BOĞA DEHŞET SAÇTI,1 YARALI
26 Eylül 2015 - 13:00

images

Ordu’da Kurban Bayramı’nın birinci gününde acemi kasaplar kurban kesimi sırasında hastanelik oldular.Birçok hastanenin acil servisleri ile ortopedi servisleri bugün acemi kasaplara hizmet verdi. Hastanelik olan acemi kasaplardan büyük bölümü ayakta müdahalenin ardından taburcu edilirken, durumları ciddi olanlar ise tedaviye alındı.
Ordu’da bayram namazı sonrası başlayan  kurban kesimi Altınordu, Fatsa, Ünye, Akkuş, Aybastı ve Gölköy Mezbahası ile Kumbaşı, Cumhuriyet, Şirinevler Mahallesi pazar yeri ve Eskipazar kurban kesim alanında yapıldı. Kesim sırasında yaşanan kazalardan dolayı bir çok vatandaş hastaneleri doldurdu. Kurbanlık hayvanların boynuz darbesi sonucu 3 kişi hafif şekilde yaralanırken, 8 kişi de parmak yaralanması şikayetiyle kentteki çeşitli hastanelerin acil servislerine başvurdu.

En ciddi yaralanma haberi Ünye’den

Genelde küçük kazaların yaşandığı kurban bayramında,Ünye’de bir boğanın kesim öncesi kaçması ve çevredekilere saldırması sonucu İ.A adın 37 yaşındaki vatandaş ağır şekilde yaralandı.Görgü şahitlerinin ifadesine göre; kesim esnasında kaçan kurbanlık boğa etraftaki insanlara saldırmış ve orada bulunan İ.A ya çarpmış.Çarpma sonucu kafasını kaldırıma vuran İ.A (37) ilk müdahalenin ardından devlet hastanesine ordanda Ordu’ya şevk edildi.Yoğun bakıma alınan ve kafatasında  çatlak oluşan yaralı İ.A nın sağlık durumun iyiye gittiğini belirten ,yakınları bu talihsiz kaza bize bayramı zehir etti dediler.

yunus_emre-21-214x300 img288

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-