eskort samsun

ÜNYENETHABER

SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI ORDU’YA GELİYOR

SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI ORDU’YA GELİYOR
23 Haziran 2022 - 21:00

SANAYİ VE TEKONOLOJİ BAKANI MUSTAFA VARANK 25 HAZİRAN CUMARTESİ GÜNÜ ORDU’YA GELİYOR

Sanayi ve Teknoloji Bakani Mustafa Varank , 25 Haziran Cumartesi günü bir dizi inceleme, ziyaret ve çalışmalarda bulunmak üzere Ordu’ya geliyor.

Bakan Varank, Cumartesi günü sabah 08.45 uçağı ile Ordu-Giresun Havaalanına indikten sonra , önce Fatsa OSB Genişletme çalışmalarını inceleyecek , DOKAP Projelerinin toplu açılış törenine katılacak, daha sonra Ordu Valiliği , Büyükşehir Belediye Başkanlığını ziyaret edecek , saat: 15.00’de AK PARTİ İl Başkanlığımızı ziyaretleri, ÇAMSAN ve Gülyalı Çikolata Park ziyaretinden sonra Ordu’daki inceleme ve çalışmalarını tamamladıktan sonra İlimizden ayrılacak.

Sanayi ve teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın ziyaretiyle ilgili açıklamada bulunan AK Parti İl Başkanı Halit Tomakin, Sayın Bakanımızdan ALLAH cc. razı olsun gecesini gündüzüne katarak Ülkemizin Sanayi hamlesinin başarıya ulaşması için var gücü ile çalışıyor . Bizde özellikle Ordu’nun OSB leri ile ilgili kendilerinden bu güne kadar ne talep ettiysek hemen ilgililere talimat vererek yapılması için gerekli emirleri verdiler dedi.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-