eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akkuş’ta Dolu Dolu Bayram

Akkuş’ta Dolu Dolu Bayram
28 Eylül 2015 - 17:01

isa

Başkan Demirci Halkla İç İçe Oldu

Akkuş’ta Kurban Bayramı coşku ve huzur içerisinde kutlandı. Bayram sabahı saat 07.00 da bayram namazının kılınmasıyla başlayan Kurban bayramı 4 gün dolu dolu yaşandı. Akkuş Merkez Yeni Cami’de ki bayram namazına başta Akkuş Kaymakamı Hüseyin Atila, Belediye Başkanı İsa Demirci olmak üzere daire amirleri ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Namazı sonrası cami içerisinde protokol ve vatandaşlar bayramlaştı.

Bayram namazı sonrası belediye hizmet binası önündeki çay bahçesinde resmi bayramlaşma programı gerçekleştirildi. Burada protokol ve vatandaşlar bayramlaştı.

 

BAŞKAN DEMİRCİ HALKLA İÇ İÇE OLDU

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci bayram boyunca vatandaşlarla iç içe oldu.

Demirci Akkuş İlçe Merkezi’nde ki bayramlaşma törenlerinin ardından ilçe merkezindeki esnaflar ve vatandaşlarla bayramlaştı. Bayram boyunca vatandaşlarla birlikte olan Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci mahallelere de giderek vatandaşların bayramlarını kutladı.

 

AKKUŞ’TA BAYRAM HUZUR İÇERİSİNDE GEÇTİ

Akkuş Belediyesi 9 gün olan kurban bayramında herhangi bir aksaklık yaşanmaması için işleri sıkı tuttu. Bayram için tüm tedbirleri alan belediye ekipleri  Akkuş’ta huzur içerisinde bir bayram geçirilmesi için 24 saat esasına göre çalıştı. Büyükşehir belediyesi ile birlikte koordineli olarak yapılan çalışmalarda herhangi bir aksaklık yaşanmazken Akkuş halkı dolu dolu, huzurlu bir bayram geçirdi.

 

yunus_emre-21-214x300 img288

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-