eskort samsun

ÜNYENETHABER

Başkan Demirci’den Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

Başkan Demirci’den Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı
28 Eylül 2015 - 17:20

eğitim yılı mesjı (1)

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, yeni eğitim öğretim yılının başlaması münasebeti ile bir mesaj yayımladı. Mesajında yeni eğitim öğretim yılında öğretmen ve öğrencilere başarı dileyen Demirci, yeni yetişecek neslin bu ülkenin geleceği olacağını hatırlatarak, “Çocuklarımızın iyi şartlarda eğitim almaları hepimizin asli görevidir” dedi.

 

2015–2016 Eğitim Öğretim yılının açılışı dolayısı ile yayımladığı mesajında öğrencilere başarı dileyen Demirci, Akkuş Belediyesi olarak okullara bugüne kadar güzel hizmetlerde bulunduklarını vurguladı. Belediye olarak ihtiyacı olan okulların gerek çevre düzenlemesi gerekse tadilatı konusunda her türlü çalışmayı yaptıklarını belirten Demirci, bunlarla birlikte belediye olarak eğitim konusunda her türlü desteği verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini de sözlerine ekledi. Demirci, tüm bunları bu ülkenin geleceği için, kendi gelecekleri için yaptıklarını kaydetti.

eğitim yılı mesjı (2)

Demirci açıklamasında, eğitimin bir bütün olarak ele alındığında öğrencilere, öğretmenlere ve ailelere de birçok görev düştüğünü ifade etti. Öğrencilerin çok çalışması gerektiğini ifade eden Demirci, bu güzel ülkenin geleceğinin öğrencilerin elinde olduğunu dile getirerek, bunun büyük bir sorumluluk olduğunu ve bu sorumluluğun herkesçe öğrencilere aşılanması gerektiğinin altını çizdi.

 

Öğretmenlerin ise çocukların eğitiminde çok önemli bir yere sahip olduklarının kaydeden Demirci, eğitim öğretimin yanında doğru bilinçlenme konusunda da öğretmenlere büyük görevler düştüğünü söyledi. Diğer taraftan ailelerin de çocuklara destek olması gerektiğini dile getiren Demirci, “Çocukları sadece okula gönderip, harçlıklarını vermekle iş bitmiyor. Onların iyiye, güzele ve doğruya yönlendirilmeleri gerekmektedir. Düzgün bireylerin yetişmesinde aileler çok önemlidir” dedi.

 

Demirci, açıklamasının sonunda yeni öğretim yılında öğretmen, öğrenci ve ailelere başarı dilerken, Akkuş Belediyesi olarak eğitim konusunda üzerlerine düşen her şeyin en iyisini yapmaya devam edeceklerini söyledi.

 

yunus_emre-21-214x300 img288

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-