eskort samsun

ÜNYENETHABER

KALECİ ÜMİT, ZÜBEYDE İLE BİR ÖMÜR SÜRMEYE ”EVET” DEDİ

KALECİ ÜMİT, ZÜBEYDE İLE BİR ÖMÜR SÜRMEYE ”EVET” DEDİ
27 Haziran 2022 - 4:31

Gül ve Akif Yükşek’ in güzel kızları Zübeyde  ile Rukiye ve (Merhum) Yılmaz Bacacı çiftinin kıymetli oğlu Ümit, Ünye’de dillere destan bir düğün töreniyle dünya evine girdi.

Ünyespor’da ve bir çok kulüpte profesyonel futbol oynayan, şuanda teknik adamlık görevinde bulunan Kaleci Ümit Bacacı sonunda hayatının aşkı ile 25 Haziran 2022 akşamı Ünye Çakırbey Düğün ve Konferans Salonu’nda evlendi.

 

Muhteşem gecede genç çift alkışlar eşliğinde sahneye çıkarak dans etti. Mutlulukları gözlerinden okunan çiftin düğün töreni pasta kesimi ve takı töreniyle devam etti. 

DAMAT MİSAFİRLERİ ŞAŞIRTTI

Düğüne Kaleci Ümit Bacacı’nın şovu damga vurdu.Tarkan’ın kuzu kuzu şarkısında sergilediği dans performansı ile izleyenleri kendine hayran bırakan başarılı sporcu,kalede olduğu kadar piste de  iyi olduğunu gösterdi.

Damadın dansı uzun süre alkışlanırken sen neymişsin Ümit dedirtti.

GECE ADETA MASALLARI HATIRLATTI

Çakırbey Düğün ve Konferans Salonu’nda düzenlenen düğün töreni muhteşem bir organisazyon ile gerçekleşirken, en ince detayların bile düşünüldüğü masal gibi törene oldukça fazla davetli katıldı.Genç çiftin arkadaşları,spor dünyası,siyaset , iş dünyası ve akrabaların yoğun ilgi gösterdiği düğünde damat ve gelin konuklarla tek tek ilgilendi.

Düğüne katılan davetliler gelin ile damadın birbirlerine çok yakıştığını belirterek, “Ömür boyu mutlu olsunlar, bir yastıkta kocasınlar” temennisinde bulundular

Gecenin geç saatlerine kadar ilerleyen törende davetlilere bol bol ikramlar yapıldı ve gece hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

Çakır Medya ailesi olarak biz de Genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-