eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

KADINLAR “DÜŞ BAHÇESİ”NDE DÜŞLERİNİZ GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN

KADINLAR “DÜŞ BAHÇESİ”NDE DÜŞLERİNİZ GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN
30 Haziran 2022 - 2:37

Ünye’nin Kaledere Mahallesi Yeraltı Camii yanında bulunan binanın ikinci katında hizmet vermekte olan Düş Bahçesi Güzellik Salonu, kadınların ihtiyacı olan tüm hizmetleri profesyonel bir şekilde sağlıyor.

Düğün saçı, makyaj, cilt bakımı, kaş kontür, microblading, protez tırnak, cilt bakımı, saç keratini ve dudak botoksu gibi birçok alanda kadınlara en iyi hizmeti sağlamayı amaçlayan Düş Bahçesi Güzellik Salonu, güler yüzlü hizmeti, hijyenik ortamı, canlı ve görülmeye değer konsepti ile kadınların düşlerini gerçeğe çeviriyor.

İşletmecisi olduğu Düş Bahçesi Güzellik Salonu’nda kızı ile birlikte kadınlara en iyi hizmeti sağlamak amacıyla çalışmalarına devam eden Zübeyde Gür, Ünye’de ilk olan hizmetleri gerçekleştirerek tüm kadınları salonuna bekliyor

“Kadınların İhtiyacı Olan Tüm Hizmetleri Sağlıyoruz”

Düş Bahçesi Güzellik Salonu’nda kadınların tüm ihtiyaçları için hizmet verdiklerini söyleyen Düş Bahçesi Güzellik Salonu İşletmecisi Zübeyde Gür, 2014 yılından itibaren kuaförlük hizmeti sunuyorum. Bu hizmetin içinde kadınların ihtiyacı olan tüm hizmeti sağlamaktayız. Salonumuzda kozmetik sektöründe aklınıza gelebilecek her şeyi temin edebilirsiniz. Ünye’nin Kaledere Mahallesi Yeraltı Camii’nin bulunduğu arada ikinci kattadır. Salonumuzda kaş kontür, microblading, protez tırnak, cilt bakımı, saç keratini ve dudak botoksu içermektedir. Kızımla birlikte anne kız olarak profesyonel hizmet vermekteyiz” dedi.

“Ünye’de Bir İlk”

Düğünden 3 gün önce gelinlere ücretsiz saç provası ile Ünye’de bir ilki gerçekleştireceklerini belirten Zübeyde Gür, “Ünye’de bir ilk olarak düğünden önce gelinlere ücretsiz saç provası gerçekleştirmekteyiz. Düğünden 3 gün önce gelinlerimizi cilt bakımına ve diğer ihtiyaçlarına alırken aynı zamanda yüzüne hangi saç güzel olur çalışmasını yaparak düğün günü sıkıntı yaşamadan gelinimizi düğüne hazır hale getirmiş oluyoruz” diye konuştu.

“Bayramın Sonuna Kadar İndirimleriz Var”

En uygun fiyatı müşterilere sunduğunu ifade eden Düş Bahçesi Güzellik Salonu İşletmecisi Zübeyde Gür, “Düş Bahçesi Salonu olarak kadınların istedikleri her hizmeti tek bir seferde ve tek bir salonda sunmak için buradayız. Piyasa çok pahalı ancak biz en uygun fiyatı müşterilerimize sunuyoruz. Bayramın sonuna kadar tüm kadınlara indirimlerimiz var. Herkesi salonumuza bekliyorum” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-