eskort samsun

ÜNYENETHABER

Taşkında Evi Hasar Gören Aile Konuştu: Bizi Mağdur Ettiler, Zararlarımız Halen Karşılanmadı

Taşkında Evi Hasar Gören Aile Konuştu: Bizi Mağdur Ettiler, Zararlarımız Halen Karşılanmadı
07 Temmuz 2022 - 18:02

 

Ünye’de 3 Haziran günü yaşanılan olayda OSKİ’nin çalışma yaptığı sırada su patlaması sonrası bazı evlere su taşkını nedeniyle oluşan hasarların giderilmediği öğrenildi.

Mahallede yaşayan Fatma Oral, o günden itibaren yetkililerin gelerek eksiğimizin bir kısmını ve evlerinde zarar gören asıl eşyaların giderilmediğini söyledi.

Fatma Oral, “3 Haziran günü bizim evimizi su bastı ve yetkililer bir zaman sonra geldi. Bize geldiklerinde bir ikinci el buzdolabı, laminant parkemizi, baza, yorgan ve battaniye getirdiler. Ve daha bir yardım görmedik. Evimizde tüm eşyalarımız hasar gördü. Oturma gurubu, çamaşır makinesi, dolap, halılarımız, ayakkabılarımız her şeyimiz zarar gördü. Bize gelen yardımda laminat parke, baza, ikinci el buzdolabı, üç yorganla üç battaniye geldi.

Ben belediye başkan yardımcısının yanına gittiğimde evimizi su bastığını söyledim. Bana odasında tepki gösterdi. Bana hatta zaten öyle bir yerde durulmaz diye tepki verdi. Benim neyimi mağdur ettiyseler ben onu istiyorum. Benim evimde yaşayan iki mağdur engelli insanım daha var,Oturmaya koltuğumuz bile yok araç koltuğunda oturuyoruz. Çamaşır ve eşyalarımızı köye ve komşularıma götürüyorum. Çok mağdur edildik gerekenin yapılmasını istiyorum.” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-