eskort samsun

ÜNYENETHABER

Onlar Bizim Babamız, Annemiz

Onlar Bizim Babamız, Annemiz
01 Ekim 2015 - 15:20

12092655_10205765668633743_1210974193_n

Ak Parti Hep Yaşlılarına Sahip Çıktı

Ak Parti İlçe Başkanı Arif Ergün ve Belediye Başkanı Ahmet Çamyar Tekkiraz’da bulunan huzurevini ziyaret ederek yaşlılar gününü kutladı.

Bu gün seçim çalışması için gidilen Tekkiraz’da Ak Parti İlçe Başkanı Arif Ergün, Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Mustafa Nevzat Telcioğlu ve Partililer Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla üç yıldır hizmet veren Tekkiraz Huzurevini ziyaret ettiler. Ziyarette tek tek yaşlılarla ilgilenen Ak Kadro bu hizmetin buraya kazandırılmasına öncülük sağlayan Necdet Yılmaz’a teşekkür ettiler.

Burada bir açıklama yapan Ak Parti İlçe Başkanı Arif Ergün; Bir gün bizler de yaşlanacağız. Burada yaşayan yaşlılarımız hepimizin anası babası. Bu mekanda bu gün analarımızı ve babalarımızı ziyaret etmiş olduk. Onların dertleriyle dertlenip gönüllerini hoş etmeye çalıştık. Biz Ak Parti olarak onlara her zaman sahip çıktık ve çıkmaya da devam edeceğiz dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’da yaptığı açıklama da; Bu gün burada yaşlı amcalarımızı, dedelerimizi ziyaret ettik. Her fırsatta da ziyaret etmeye çalışıyoruz. Bu yöremiz için burası bir durak haline geldi. Biz her zaman ekip olarak onların yanındayız. Peygamber  Efendimizin buyurduğu gibi , Beli bükük yaşlılarımız olmasaydı üzerinize bela yağardı hadisinden hareketle sizler bizim sigortalarımızsınız. Sizin dualarınız bizlerin yolunda birer ışıktır. Ben bir kez daha buradan dünya yaşlılar gününü kutluyor, yaşlılarımızın ellerinden  öpüyorum dedi.

yunus_emre-21-214x300 img288

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-