eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ünye’de Denize Giren 3 Çocuk Boğulmaktan Son Anda Kurtarıldı

Ünye’de Denize Giren 3 Çocuk Boğulmaktan Son Anda Kurtarıldı
01 Ekim 2015 - 17:39

THRTT

OKULDAN KAÇIP DENİZE GİREN ÇOCUKLAR, BOĞULMAKTAN SON ANDA KURTARILDI

Ordu’nun Ünye ilçesinde denize giren 3 çocuktan biri boğulma tehlikesi geçirdi. Son anda kurtarılan çocuOKULDAN KAÇIP DENİZE GİREN ÇOCUK, BOĞULMAKTAN SON ANDA KURTARILDIğun hayati tehlikesinin olduğu bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Ünye ilçesi Atatürk Parkı yanında yaşları 10 ila 12 arasındaki üç çocuk, bugün saat 14.00 sıralarında denize girdi. Havanın rüzgarlı ve denizin dalgalı olmasına aldırış etmeden denize giren çocuklardan 11 yaşındaki Yunus Emre K., akıntıya kapılarak suda dalıp çıkmaya başladı. Yanındakilerin hemen denizden çıkarak yardım istemeleri üzerine o sırada oradan geçmekte olan genç Uğur ŞEN(21), elbiseleriyle birlikte denize atladı. Kısa sürede denizden çıkarılan çocuk, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Ünye Devlet Hastanesine sevk edildi.
Hastanede tedavi altına alınan ve aşırı su yuttuğu için ciğerleri zarar gören çocuğun OKULDAN KAÇIP DENİZE GİREN ÇOCUK, BOĞULMAKTAN SON ANDA KURTARILDIhayati tehlikesinin bulunduğu ve yoğun bakımda tedavisine devam edileceği öğrenildi.

Çocukları Kurtaran Genç O Anları Anlattı

Çocukları gözünü kırpmadan kurtaran Uğur ŞEN, olayla ilgili konuşurken; “Ben sahilde duruyordum.Uzaktan kalabalığı ve bağrışmaları duydum.Baktım boğulma üzere olan 3 çocuk denizde çırpınıyordu.Hemen denize atladım, diğer 2 çocuğu kıyıya çıkardım, diğerini ise ardından denizden çıkardım.Çocuklardan ikisinin durumunun iyi olduğunu gördüm, fakat diğerinin durumu ciddiydi.Çok su yutan çocuğa olay yerine gelen ilk yardım ekipleri müdahalede bulundu.Ben üzerime düşen görevi yapmaya çalıştım.Orada benim yakınım ve kardeşim de olabilirdi, şuan için bile o anı hatırlarken kendimi kötü hissediyorum” dedi.

11889413_10206934403869780_2713788279334975058_n

Polisin boğulma vakası ile ilgili soruşturması sürüyor.

 

 

 

 

 

Görüntü kaynak Nuh Medya

yunus_emre-21-214x300

img288

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-