eskort samsun

ÜNYENETHABER

MOTOFEST Nefes Kesen Finalle Sona Erdi

MOTOFEST Nefes Kesen Finalle Sona Erdi
17 Temmuz 2022 - 16:48

Ünye Belediyesi ile Ünye Motor Sporları Kulübü tarafından organize edilen MOTOFEST, muhteşem finalle izleyicilerine unutulmaz bir gün yaşattı.

Ünye Belediyesi ile Ünye Motor Sporları Kulübü tarafından ortaklaşa düzenlenen MOTOFEST gösterilerinin ikinci gününde, kumda ilk defa cross gösterileri yer aldı. Zorlu parkurda yarışan 9 motor sever tutkunu birbirinden farklı etaplarda derece almak için kıyasıya yarıştı. Yarışmaların çekişmeli geçtiği bazı anlarda ise motor sürücüleri ufak kazalar atlatmaları sırasında izleyenlerinde yüreklerini ağızlara getirdi.

Programda konuşan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Bizlere bu gün kum üzerinde güzel bir görsel şöleni yansıtacak olan bu spor içerisinde yer alan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu gün 9 yarışmacılarımızın yer aldığı alanımızda ilk kez kum üzerinde bir cross yarışı düzenlenmiş oldu. Bizlerde bu gün yarışa vatandaşlarımızla birlikte şahitlik etmiş olacağız” dedi.

Ünye Motor Sporları Kulübü Başkanı Musa Coşkan, “Ünye’de ilkini yaptık. Bu süreçte bizlere desteklerini esirgemeyen Hüseyin Tavlı başkanımıza teşekkür ederiz. İnşallah önümüzdeki yıllarda daha iyisini yaparız. Motor tutkununun ne olduğunu ve doğu ve orta Karadeniz de bu farkındalığı hissettirmiş olduk. Bu anlamda bizlerin misafirliğinde gelen 500 motor ve bin kişilik ailelerimizi burada ağırlayarak ilçemizin tanıtımı noktasında iyi bir yol çizmiş olduk. İnşallah daha iyi bir yarışlarda gerekeni yapacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

Korgan Enduro Motosiklet Kulübü Başkanı Mustafa Kırman, “Bu etkinlikte bizleri yalnız bırakmayan başkanımız Hüseyin Tavlı ve Musa Coşkan başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu gün burada Ünye halkımızın karşısında bizlere bu etkinliği sağladıkları için mutluyuz. Herkesin emeğine ve yüreğine sağlık diyoruz” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Motocross parkurunda dereceye girenlere ödülleri ve kupaları verildi. MOTOFEST toplu resim çekinmenin ardından sona erdi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-