eskort samsun

ÜNYENETHABER

Şirinenin Hobi Evi Açılış İçin Gün Sayıyor

Şirinenin Hobi Evi Açılış İçin Gün Sayıyor
18 Temmuz 2022 - 0:36

Ünye’de yaşayan Lütfiye Şirin, yıllardır el işi çalışmalarını açacağı iş yerinde taçlandırarak devam ettirmeyi planlıyor.

İstanbul’da 14 yıl kaldıktan sonra, 3 yıldır Ünye’de yaşayan ve el işi çalışmalarını geliştirerek sosyal medya üzerinden satmaya başlayan Lütfiye Şirin, Atatürk Mahallesi Pelitlik Sokak üzerinde faaliyete başlayacak olan “Şirinenin Hobi Evi” isimli iş yerinin açılışı için gün sayıyor. Birbirinden farklı el işi işlemeleri ve çeyizlik üzerine yapacağı satışları açacağı iş yerinde büyüterek gerçekleştireceğini söyleyen Şirin,  iş yerinin bir kısmını ise kafe olarak çalıştıracağını ifade etti.

“İnce İnce Düşünerek İş Yerimi Açmaya Karar Verdim”

Yıllardır el işi becerilerini bir iş yeri açarak büyütmek istediğini ifade eden Lütfiye Şirin, “Ben 14 yıl İstanbul’da kaldım. Daha sonra Ünye’ye döndüm. İki kızımla yaşıyorum. Elişi yapmayı çok seviyorum. İğne ip tığ ile uğraşmak, uğraştıkça ortaya güzel şeylerin çıkması mutlu ediyor beni. İlk başta niyetim sadece kafamı dağıtmaktı.

Daha sonra Bunun için Instagramdan @sirinenin_hobileri isimli sosyal medya hesabımı açtım. Elimden dökülen güzellikleri buradan paylaşmaya başladım ve çok güzel tepkiler aldım. Ardından ilerledikçe satış yapmaya başladım. Günden güne kendimi daha çok geliştirdim. Evvela çalışmayı düşündüm ama buna hem ailem sıcak bakmadı hem de kendimi rahat hissedecek bir iş bulamadım. Evimin altında boş duran dükkânda bir şeyler yapmaya karar verdim.

Elişi benim ilgi alanım. Buna dair bir şeyler yapmalıydım. Çok iyi düşünüp güzel kararlar vermeliydim. Dükkân çok büyük olduğu için bir tarafı örgü iplerinin, tülbent, havlu, çorap, çamaşır ve çeyizlik ürünlerin satıldığı ve kendi el emeklerimin sergilenip satılacağı mini tuhafiye, diğer tarafının ise sıcak çay ve kahve eşliğinde kendi el yapımı kurabiye pasta ve diğer yiyeceklerin olduğu mini kafe olmasına karar verdim. İnce ince düşünerek güzel kararlar vererek burayı şahane bir hobi evi haline dönüştürdük. Hobi evimde elimden dökülen güzellikler ve elimden dökülen lezzetler ile sıcak samimi bir ortamda Ünyelilere hizmet vermeyi düşünüyorum” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-