eskort samsun

ÜNYENETHABER

Başkan Demirci’nin Eğitim Duyarlılığı

Başkan Demirci’nin Eğitim Duyarlılığı
02 Ekim 2015 - 12:18

“Önceliğimiz Eğitim”

IMG_1855

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci yeni eğitim-öğretim yılının başlaması münasebetiyle ilçe milli eğitim müdürlüğünü ziyaret ederek Müdür Seyfettin Gül’den bilgiler aldı.

 

Gerek Kızılelma Belde Belediye Başkanlığı döneminde gerekse Akkuş Belediyesi’nde göreve geldiğinden bu güne eğitim konusunda son derece duyarlı olan Başkan Demirci eğitim konusunda belediye imkanlarını seferber ediyor.IMG_1851

 

İlçe milli eğitim müdürlüğünü ziyaretinde Müdür Seyfettin Gül, Başkan Demirci’ye teşekkür ederek, “Başkanımız ilçemizdeki eğitimin her alanında bizlerin destekçisi, kendisi eğitim gönüllüsü. Her sorunumuzda bizlere yardımcı oluyor, isteklerimiz geri çevrilmiyor. Desteklerinin bundan sonrada devamını diliyoruz.” Dedi.

 

Yeni eğitim yılının başlaması dolayısıyla bilgiler almak için buradayız diyen Başkan Demirci, “Akkuş’un gelişmesi, önünün aşılması eğitiminin gelişmesine bağlı. Eğitim bizim için çok önemli. Gelişen dünyada yetişmiş, eğitimli insanlara ihtiyacımız var. Bunun için eğitim bizim olmasa olmazımız. Akkuşlu öğrencilerimizin okumaktan başka çaresi de yok. Geleceğimizin teminat altına alınmasını istiyorsak eğitim düzeyimizi yükseltmemiz lazım. Bunun bilinciyle eğitim konusunda bugüne kadar her türlü desteği verdik, bundan sonrası içinde vermeye hazırız.” Şeklinde konuştu.

yunus_emre-21-214x300 img288

 

 

 

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-