eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünye 1957 Spor’a İlk galibiyet Telekomspor’dan!

Ünye 1957 Spor’a İlk galibiyet Telekomspor’dan!
editor( unyenethaber@hotmail.com )
02 Ekim 2015 - 12:47

0110201502uny

Ünyespor ve Ünye Belediyespor birlikteliğinden ortaya çıkan Ünyespor 1957 Spor lig hazırlıkları kapsamında ilk maçına çıktı. Yeşil-beyazlılar ilk hazırlık maçı olarak tarihe geçecek olan mücadelede Samsun temsilcisi Telekomspor’u her iki yarıda attığı gollerle 2-0 mağlup etti.

 

2015-2016 sezonunda Ordu 1. Amatör Lig’de önce şampiyonluk ardından da Bal Ligi’ne yükselme hedefi ile mücadele edecek olan Ünye 1957 Spor lig öncesi ilk hazırlık karşılaşmasında Samsun Süper Amatör Lig ekibi Telekomspor’u konuk etti. Ünye Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmaya kaleci Ümit Bacacı, İsmail Karayiğit, İbrahim Karayiğit, Taner Cındık, Yunus Emre Erdem, Umut Kadir Yazıcı, Ceyhun Bükü, Hami Akyüz, Ömer Faruk Coşdan, Mutlu Alparslan ve Anıl kadrosu ile sahaya çıkarken maçın ikinci yarısında İsmail Karayiğit ve Taner Cındık dışındaki tüm futbolcular sahadaki yerlerini maça yedek kulübesinde başlayan takım arkadaşlarına devrettiler.

Karşılaşmanın ilk yarısındaki etkili futbolunu Ceyhun Bükü’nün golüyle süsleyen Ünye 1957 Spor ilk yarıyı 1-0 önde tamamladığı maçta Samsun Telekomspor’u ikinci yarıda oyuna giren Oğuzcan Alkan’ın attığı golle 2-0 mağlup etti.

yunus_emre-21-214x300 img288

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P