eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÇIRAKLI “ÜNYE ÇİMENTO NEDEN DENETLENMİYOR,SİYASİLER NEDEN SESSİZ?”

ÇIRAKLI “ÜNYE ÇİMENTO NEDEN DENETLENMİYOR,SİYASİLER NEDEN SESSİZ?”
21 Temmuz 2022 - 0:25

A52 TV’nin her hafta merakla beklenilen programlarından biri olan ve KARTEGDER Başkanı Cihan Çakır ile İyi Parti Ünye Belediye Meclis Üyesi Murat Çıraklı’nın yorumlarıyla gerçekleştirilen “Net Bakış” programına Ünye Çimento’nun görüntüleri damga vurdu.

Çakır Medya haber merkezine gelen görüntülerde Ünye Çimento Fabrikası’ndan yükselen dumanlar dikkat çekti. Şimdiye kadar haber merkezine Ünye Çimento’dan yükselen duman görüntülerini, “Net Bakış” programında İyi Parti Ünye Belediye Meclis Üyesi Murat Çıraklı değerlendirdi.

Fabrikanın hem vatandaşların sağlığı hem de Ünye için sıkıntılı bir yapı olduğunu belirten Çıraklı, herkesin gördüğü bu fabrikanın neden denetlenmediğini, neden herkesin sustuğunu sorarak bu konuda bir çözüm bulunması gerektiğini ifade etti.

Siyasiler Neden Suskun?

İyi Parti Ünye Belediye Meclis Üyesi Murat Çıraklı konu ile ilgili konuşmasında, “Ünye Çimento kurulduğu dönemde Ünye için güzel bir fabrikaydı ancak gelinen noktada bu tür yerlerde bu şekilde fabrikalar olmaz. Burası denetlenmemektedir, bunun nedeni nedir? Bu fabrikaya filtre gibi önleyici tedbirler alınması gerekmektedir. Bu tedbirler birçok fabrikada var ancak neden Ünye Çimento’da yok? Bu durum hem iklim ,hem doğa hem de sağlık açısından sıkıntılı olan bir şeydir. Bu durumu bizler görüyoruz ancak neden siyasi iradeler görmüyor. Sayın Hilmi Güler, Sayın Hüseyin Tavlı, Sayın Kenan Selim Argan ve Ünye’den bir haber milletvekillerine seslenmek istiyorum. Böyle bir yapı var ve bu yapıda sağlık sorunları yaratacak sıkıntılar var. Bu duruma tedbir alınmayacak da neye alınacaktır? Vatandaşlarımızın hem sağlık hem de genel yaşantısı için bu soruna hemen çözüm bulunması gerekmektedir. Bireysel değil toplumu düşünmek gerekmektedir. Bu konuyu meclise taşıyacağım” ifadelerini kullandı.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-