eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akkuş’a Hayırlı Olsun

Akkuş’a Hayırlı Olsun
03 Ekim 2015 - 0:25

Tarım Kredi Kooperatifi Yeniden Açılıyor

IMG_1878

Akkuş’a Hayırlı Olsun

 

Akkuş’ta yıllar önce kapanan tarım kredi kooperatifi Belediye Başkanı İsa Demirci’nin girişimleriyle yeniden açılıyor.img288

Tarım Kredi Kooperatifleri Samsun Bölge Birliği Bölge Müdür Yardımcısı Yusuf Ünsal Akkuş’a gelerek konunun detayları hakkında Başkan Demirci’yle görüştü ve kooperatifin açılacağı binada incelemelerde bulundu. Bölge Müdür Yardımcısı Ünsal ilk olarak Başkan Demirci’yi makamında ziyaret etti.

yunus_emre-21-214x300

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, “Tarım kredi kooperatifi Akkuş’un tarımsal kalkınması bakımından son derece önemli idi ve çiftçilerimiz için büyük eksiklik arz ediyordu. Vatandaşlarımızın kooperatif konusunda bizlere durumu ilettiklerinde bizde ivedi şekilde çalışma başlattık, gelinen noktada tarım kredi kooperatifi kısa sürede Akkuş çiftçisinin hizmetine kazandırılacak. Bölge müdürlüğüne katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

Tarım Kredi Kooperatifleri Samsun Bölge Birliği Bölge Müdür Yardımcısı Yusuf Ünsal ise konuşmasında, “Başkanımızdan bölge müdürlüğümüze ilçede tarım kredi kooperatifi açılması konusunda talep geldi. Bizde talebi değerlendirerek, başkanımızın da konu hakkındaki yaklaşımı ve fiziki alan teminiyle kooperatifi Akkuş’a açıyoruz. Akkuş çiftçisine hayırlı olsun. Desteklerinden dolayı belediye başkanımıza teşekkür ediyorum.” dedi

 

Tarım Kredi Kooperatifleri Samsun Bölge Birliği Bölge Müdür Yardımcısı Yusuf Ünsal ve Belediye Başkanı İsa Demirci daha sonra kooperatifin açılacağı belediyeye ait binaya geçerek incelemelerde bulundular.

 

 

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-