eskort samsun

ÜNYENETHABER

VELİLERDEN BÜYÜKŞEHİRE TAM NOT

VELİLERDEN BÜYÜKŞEHİRE TAM NOT
03 Ekim 2015 - 8:34

12087020_10206407246653372_1061331403_n

Yeni eğitim sezonunun açılması ile beraber okul önlerinde oluşan trafik kargaşasına Büyük Şehir Belediyeden çözüm  geldi.Okulların önlerinde giriş çıkışlarda izdiham olması ,bu kalabalığa okul servisleri ve araçlarında katılımı ile öğrenciler için tehlike durumlar söz konusu olması velileri tedirgin ediyordu.

Öğrenci ve velilerin güvenle rahatça okula gidebilmesi için Büyükşehir Belediye tedbir aldı. Okul önlerin de oluşabilecek her hangi bir olumsuzlukla karşılaşmamak adına gerçekleştirilen uygulama vatandaşlar tarafından tam not aldı..Uygulama Ünye’de Kaledere ,Anafarta,Cumhuriyet ve Yunus Emre ilk okullarında başlatılırken,uygulamada Büyükşehir Belediye zabıta ekiplerini okul önlerinde görevlendirdi.

Öğrenci velisi Emine Çalış evim yakın olduğu için çocuğumu okula ben götürüyorum,bazen kendi tek gidiyor.Okul önlerinin kalabalığını görüyorsunuz ,ben yetişkin olduğum halde zorluk yaşıyorum. Çocuklar için dahada tehlikeli durum söz konusu ve aklım onda kalıyor.Okul önlerinde güvenlik tedbiri alınması zaruri ve  umarım bu uygulama her zaman olur.Böyle bir çalışmayı uygulayan Büyükşehire teşekkür ederim dedi.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-