eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ülkenin İstikrarı İçin Oy’umu Ak Partiye Vereceğim

Ülkenin İstikrarı İçin Oy’umu Ak Partiye Vereceğim
04 Ekim 2015 - 10:41

IMG_8676

 

Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün ve Belediye Başkanı Ahmet Çamyar  Saraçlı Mahallesinde Esnaf ve Pazarcıları ziyaret ederek 1 Kasım seçimleri için destek istedi.

Tek tek vatandaşlarla ve esnafla sohbet eden Ak Kadro, 1 Kasım seçimlerinde ülkemizin selameti  için halkımızı ziyaret ediyoruz ve onlardan destek istiyoruz dediler.

Program sonrası ilçe Başkanı Arif Ergün, 13 yıldır bu kadrolar bu millete hizmet ediyor. Toplumuzun her sorununa el yunus_emre-21-214x300atmış bir iktidarımız var. Yapılan her şey ortada. Biz de her zaman halkımızla beraberiz. Bu gün burada geziyoruz. Vatandaşımızla hasbihal ediyoruz. Hiç kimse hizmetlerden konuşmuyor. Geçen seçimde bize oy vermeyen kardeşlerimiz kantarın topuzu ağır kaçtı. Biz bu kadrolar biraz ders alsınlar ucu ucuna iktidar olsunlar istedik ama uyarımız biraz ağır oldu. Olan ülkemize oluyor. Onun içinde bu seçimde ülkenin istikrarı için yeniden Ak Parti’ye Oy’umu verip tek başına iktidar yapacağım diyor. Bu uyarılar  da bizim kendimize çeki düzen vermemize ve de olduğunca halkımızın ayağına gitmemize sebep oluyor dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’da açıklamasında; İlçe başkanımız, milletvekili aday adayı arkadaşımız, kadın kolları başkanımız,gençlik kolları başkanımız ve partililerimizle birlikte bu gün burada seçim çalışması yürütüyoruz. Halkımız umutlu. 3 aylık süren buhran milletimizi bunaltmış durumda. Bu süre milletimizin eski günleri hatırlamasına vesile olmuş. Bu yüzden halkımız kararını vermiş. Yine yeniden Ak Parti’yi tek başına iktidara getirmek için dört gözle 1 Kasım’ı bekliyor dedi.

Ak Parti Ünye İlçe Teşkilatının Saraçlı Proğramına İlçe Başkanı Arif Ergün, Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ak Parti Milletvekili Aday Adaylarından Tolga Baş, Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Mustafa Nevzat Telcioğlu, Kadın Kolları Başkanı Fatma Çalık, Gençlık Kolları Başkanı Arif Sefa Sarı, Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Eren ve partililer eşlik etti.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-