eskort samsun

ÜNYENETHABER

BEŞİKÇİOĞLU AİLESİNDEN DİLLERE DESTAN SÜNNET DÜĞÜNÜ

BEŞİKÇİOĞLU AİLESİNDEN DİLLERE DESTAN SÜNNET DÜĞÜNÜ
01 Ağustos 2022 - 3:24

Beşikçioğlu ailesi  biricik evladı Ömer Meriç’e dillere destan düğün yaptı.

Semanur ve Gökhan Beşikçioğlu çiftinin biricik evlatları Ömer Meriç Çakırbey düğün salonunda muhteşem bir törenle erkekliğe ilk adımını attı.

 

Ömer Meriç’in sünnet düğününde Beşikçioğlu ailesini eş, dost ,arkadaşları, siyaset ,basın ve iş dünyasından seçkin insanlar yalnız bırakmadı.

Beşikçioğlu ailesi davete katılanlarla yakından ilgilenirken, gece boyunca davetlilere bol bol izzeti ikramlarda bulunuldu.

 

Zeybek oyunu, Hacivat Karagöz, palyaço ve birçok etkinlik ile gelen davetliler doyasıya eğlendirilirken, küçük misafirler için ise  gösteriler ve oyunlar  sergilendi.

Her anı özel hazırlanmış törende, bando takımın davul şovları ve baba oğulun karşılıklı zeybek oyunları geceye damga vurdu.

Özellikle zeybek oyunu davetlilerin büyük alkışını alırken, şıklıkları ile göz kamaştıran Semanur ve Gökhan Beşikçioğlu çiftinin dansları da görülmeye değerdi.

Görkemli sünnet töreninde tüm konuklar   gecenin sonuna kadar doyasıya eğlendi. Sünnet töreninin finalinde ise hatıra fotoğrafı çekildi ve gece son buldu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-